LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, June 20, 2014

Masa sepantas roket ke angkasa

Saya aktif di dunia maya ni..
Cuma bukan di sini..
Mesti ramai aje kan yg ternanti sambungan penceritaan ttg mia ali affan kan[prasan]
Hi hi

Kak Mia saya dah daftarkan utk persekolahan sekolah rendah sesi 2015. x jauhla..kat sekolah saya mengajar..tak tahula mcmana urusan seharian kami berdua nanti..walaupun kak mia saya dok ingatkan dia selalu..

Panggil saya ,`Cikgu' di sekolah



Harap dia boleh buat.

Atau sasul pggl cikgu mama pun ,bolehla diterima.[haha]

Dan kisah 2 hero lagi tu..
Daniel Ali dan Daniel Affan..
Korang agak camne?
Setiap hari berlalu dgn pantas dgn depa ni..
Jantung slalu gup gup gup je brdenyut pantas stiap kali depa beraksi

Gigih sgt pulak rsnye tulis blog guna henpon..
Henpon yg ke-7 dah rsnye ni..

All iz well

Haha

Add captioSpidey

5 comments:

kausar said...

alololo comelnya dia pakai telekunggg

transformed housewife said...

anak knur yg kecik selalu panggil knur "teacher,mama" kat tadika kami.

aquarius morius said...

Blogwalking sambil baca entri. :)

Aquarius recently post : Bagaimana akhirnya saya berjaya atasi masalah rambut gugur

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Aaron Grey said...

Hi, can I contact you through your email? I've something to share that might interest you.

Aaron
aarongrey112 gmail.com