LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, December 8, 2009

EOE Online

* Entry ni khas untuk EOE Onlien Blogger's Review -ULTIMATE

Untuk maklumat lanjut,kekawan bolehla melayari EOE Online Blogger's Review -ULTIMATE

Ni mukadimah dari EOE

"Fellow bloggers in Malaysia! We know you are always looking out to try something new and sharing stuffs that are beneficial your readers too! Do a review on eoe Online and get 50x4R and 2x8R photo prints for Free!

We are a home-grown Malaysian photo retail site and we hope you will give us a try to get your photos printed online. Online photo printing is such a convenient way to get your photos printed and it is a norm in the US and the UK but it’s still not that popular in Malaysia as yet.

You can also try our Free and Functional Online Photo Album service to Store & Share your photos too!
Let us service you directly from the screen in front of you. Upload your photos and we’ll print and deliver them back to you directly! It is just so easy!
"


******************************************************


Saya skrg sangat jarang cuci gambar2 sebabnya MALAS nak pegi kedai cuci gambar!!uhuhu..makanya berlambak2 la gambar yang tidak diprint lagi..reti ngambik gambor aje sampai naik penuh dah hard disk.haha

Hmm,tp bila 1st time saya masuk portal EOE @ www.eoe.com.my, macam ada rasa berkobar2 plak nak cuci gambar yang banyak2 tu...

Apa itu EOE online ?



EOE ONLINE @ www.eoe.com.my merupakan satu laman portal foto online menarik yang menyediakan pelbagai perkhidmatan dan produk fotografik secara atas talian.


Nak print gambar,boleh online di eoe..

Nak beli kamera canggih ke yang ekonomi ke, boleh online di eoe..

Nak beli video camera ke, mp3,mp4 ..itu pun boleh beli online di eoe..

EOE ONline turut menawarkan pelbagai service menarik di portal mereka, antaranya photo competition, photo gallery, photo dedication, wallpaper download, dan loads of articles on photography!


Pada saya, antara tarikan utama portal eoe ini semestinya lah..servis print gambar secara online!! Tak payah2 susah ke kedai..yang perlu dilakukan hanyalah melalui 3 langkah E-print di bawah:



Anda diberi 3 pilihan untuk upload gambar iaitu menggunakan:


* Photo Express Software [saya dah try install software eoe ni, mudah n cepat hokeh!bagus2,bleh jg guna untuk create n share album online!]

*Easy Upload

*File upload

Lepas dah upload gambar2 yang nak diprint tu, masukkan pula maklumat untuk proses penghantaran. Nanti terdapat juga maklumat bagaimana untuk membuat pembayaran.

Pembayaran boleh dibuat sama ada melalui maybank 2 u, kad kredit, atm transfer dan juga secara bank in manual/via ATM.

Untuk penerangan lebih lanjut ,bolehla kekawan perolehi di SINI

Antara promosi istimewa yang ditawarkan untuk masa terkini ialah:


4R print @ RM0.30 each
5R print @ RM0.50 each
No additional charges
No minimum quantity required
Free delivery for orders RM35.00 and above



EOE juga mempunyai lebih kurang 25 buah outlet di sekitar Lembah Klang terutamanya di lokasi yang menjadi tumpuan ramai seperti di Tesco hypermarts, Jusco departmental stores di kebanyakan shopping malls contohnya di 1 Utama, SACC Mall and KL Sentral.

Menarik bukan? :)

2 comments:

adianiez AIDA said...

yes diyana, amat menarik.
aida suka.
da 2 cd penuh da gambo kami.
malas nak gi cuci !!!

Diyana Zulkifli said...

aida:hmm,aida apa lg..wat le blog review utk eoe online neh..nnti derang kasik reward 50 gmbr 4R n 2 gmbr 8R free of caj!! :)