LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, May 12, 2010

Dapatkan Blackberry dari harga serendah RM4.90

Hmm,ha ah.series tak tipu.memang harganya Rm4.90 aje.siap disertakan dgn 2 bijik bateri lagi haa. Saya baru beli satu bijik tadi petang.kat kedai mesra petronas tmn bersatu,Kulim.lol.



Ini adalah pembelian henset mainan yang ntah ke berapa kali..semuanya Mia tak mau main sangat sebab dia tahu itu cuma mainan.


Harapanku musnah. Last2,henset mama jugak jadi pilihan. Mia tengah tekun tekan2 henset mamanye..Tak lama lepas tu,kena baling ke lantai la tu bila Mia dah boring. sian kan henset tu...hmm.

14 comments:

lin said...

bebudak ni dah pandaila...hp aku pn dh bengong..sara suka main.

sirna said...

anak-anak zaman teknologi kan,samala ngan Mikael suka main campak hp, masuk ni sy dah 3 kali tukar casing

Halen said...

mainan bdk2 zaman skang ni semua canggih manggih dh. hp mainan xmo nak juga main hp btol yg ada warna2 yg ada respon.

sama la ngan si nasya tu nampak hp mainan je nk beli lps tu ntah ke mana-mana dia buang. last2 hp mama dia jd mangsa sbb duk suka amik gambar..

d i d a said...

nnt aku nak mntak list brg2 yg perlu tau..aku ni zero..apa pun x ada..tp hp mainan ni xnak la lg la dlm list tu. hehe..

aku mmg kna p kulim jugak..nk amik hadiah kwen dr customer ak..and nak jmpa hg..

Diyana Zulkifli said...

lin:jadiknye kite tk brapa nak bulih melaram pakai yg mahal2 sikit sementara nk tnggu derang besar..hehe.tp bile anak dh besar,die plak mnta henset sebijik.hadui!

sirna:hihi.sama je kan mikael,mia..suma2 baby umur derang ni.suka explore

halen:masuk tadika nnti,mama belikan nasya henset sebijik ek.buat snap gambar bbyk..hehe

dida:list kelengkapan baby ka?hmm,hehe.okeh.haa,jgn singgah saja.kena tidoq skali tau

Shikhin Ishak said...

wakakakaka mia mia...kelakar ar..

Ibu Ayra said...

ayrapun takmo henset menan...dia tau kita tipu dia...coz henset tu ringan then takde lampu2... dia nak henset betoi gak...

diyana: kalau nak buat reply to comment tu, follow tutorial nih

http://msueroomz.blogspot.com/2010/04/membuat-reply-to-comment.html

suamihanyisterizuki said...

waa beshnye kecik kecik dah ada bb ;)

myoliza said...

errmm,..comei nyerr mia..

salam kenalan, diyana,..singgah sini jugak,...and selamat beratkins ;-D

Drama Mama said...

haaa ingat kot bb storm. bole lah rembat satu untuk mak nya nih. hahaha

memang la bebudak ni hp mainan taknak main, hp kita gak nak di punahkan nya. tension tau!

http://twinkywinkystars.blogspot.com

FrH said...

ahahah geram btol tengok damia posing dgn hp tu!! bleh jadik model henpon =)

anak2 skang dah bijak pandai. dia tau mana yg betul dgn yg tipu .. hehe.

owh ckp psl blackberry, dikala henpon aku dah tahap nyawa2 ikan, adik aku menghadiahkan blackberry yg dia jumpe tepi jalan (mula2 nk pulang blk pd owner, skali tengok owner ci.ne so xjd la haha) utk aku. kahkahkah. mak pakai blackberry skang nokss. yg penting its free dan bukan rm4.90!!

lily lotus said...

comelnya dia! salam singgah :)

Diyana Zulkifli said...

shihkin:hmm,anak dara aku sorang ni memang kadang2 sifat badut die tu keluar...tak tahan aku nak gelakkan.haha

ibu ayra:hmm,ek.makaceh kak ros.nnti saya tgk blog tu

suamyhanyisterizuki:hihi.uish,nasib bkn btul..klu tak ranap duit ribu2 bile kene baling ke dinding.haha

myoliza:makaceh.eceh mama die plak yg comel..haha.*saya tak ikut diet atkins tu sgt, makan jg carbs..menyusu lg haa..tak leh nak straight sgt.huhu

drama mama:hihi.itula..jadiknye kita tk bleh la melaram yg mahal2.

frh:wah,ang lg hebat.free trus..hihi

Diyana Zulkifli said...

lili lotus:salam kembali..:)