LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, September 27, 2010

Kemaafan Yang Tertangguh

Korang ada tengok cerekarama tv 3 malam sabtu yang lepas?yang tajuk Kemaafan Yang Tertangguh?pergh. habis saya tenyek2 pipi Ali sebab geram dengan mak mertua dalam citer tu. har. har.padan muka.buat jahat dibalas cash...huhu. ade ke mak mertua kejam cam tuh weh?

dah.dah. itu semua rekaan semata2. meh saya cerita, kisah yang bukan rekaan plak..:p

Memandangkan , gambar Mia perlu sekali lagi ditapis pihak sponsor..jadiknya, saya cuba minta kebenaran pd Dahlia Pinnata untuk upload gambar Mia yang kiterang amik ritu. minta nak uplod sikit jek...huhu.Nak tunggu yang official,lambat lagi.. toce2!dapat greenlight. tapi,bukan gambar rasmi la yang reject2 je untuk tatapan mata korang.


Dahlia dah kirimkan props and guideline yang dia mahukan. maka minggu depan,kenalah reshoot.


Dress putih di bawah ni,my feveret.Eh sebelum tu, nak inform pada yang berminat.. Harga for each dress adalah lebih kurang RM 150 sahaja.maybe ada yang anggap harga dress dari Dahlia Pinnanta agak mahal,hmm..tapi berbaloi rasanye pelaburan yang sikit itu untuk anak perempuan korang..:D

macam humpty dumpty kan?bulat macam telur.atas pagar lak tu.jatuh gedebuk kang,baru tau..har har

jelingan maut.ini muka ngantuk..
paksu ameng kata,tk de lens kamera sesuai untuk bagi gambar ni nampak cantik.

maskulin,you! auww..ngaum.ngaum

Zirafah bernama Togel: Koleksi peribadi Mia.hehe

huwaa.mama kijammm..muntut sakit kena cucuk rumput tajam.

tak fitting elok2. maka,baju ini nampak labuh

tidak memandang kamera seperti yang dikehendaki
  
Ameng, nanti siap. ang simpan kat desktop pc bilik belakang. minggu depan aku nak balik amik Mia..nanti aku amik..:D

Saya ingin meminta bantuan dari kalian. Ada idea tak,untuk bagi nampak dress itu nampak menarik di badan Mia? please korang bagi cadangan untuk saya..huhu

10 comments:

cha said...

dah cantik tu... comel dengan si pemakai, tak dapat bayangkan oni pakai dress cenggini, macam tak sajak, sebab takde rambut. ngeeee...

atulhani said...

wei.. kantoi kasut mia tu, bunganya hilang sebelah hehehe..

aku ada cadangan pasal props.. aku rasa budak2 comel kalau rambutnya diikat, atau ada crown, reben2 dan sebagainya kat atas kepala.. tapi.. memang agak sukar ler kalo budak tu tak biasa...

Shikhin Ishak said...

Ya Allah,sumpah comel nak mati.

Diyana Zulkifli said...

cha:hehe.pasni naikla tu rambut oni

atulhani:hmm.itula.aku pun tatau apa props yg dahlia poskan.nnti aku tnykn ameng. crown ka atul?hihi.aku dah pakaikan,habis ditarik..hehe.weh.mia susah dah le nak pose mcm dulu..skang muka masam.degil,tak nak mengikut arahan lak tu.haish.

shikin:bakal menantu ko jugak kan..:p

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

letak crown takpun cekak ke.. comei giler ahh.. baju dgn model depa ni..hihi

Lin said...

waa ko ley tumpang glemer anak la..soh mia masuk model iklanla.keke..terus kak erra nangis tgk ada anak org lain lagi mantap dari anak dia.muahaha

eiNa said...

comel lote ehh damia nih...
geram tgk.. dia mmg minat begambaq n suka beposing ka donat? bleh jadi model kanak2 nih..

ps: k.ina tgk cite tu..ade gak pempuan yg lurus bendol camtu..ade laki pun ikutt jek ckp mak.. mak tuu paling hantu..kejam giler!! haishh..emo..emo..

BIONIC WOMEN said...

comelnya mia...geram tengok
baju2 pun cantik2 belaka..yg hitam last tu nampak elegant ler

kinna said...

gmbr2 so-called reject pon comei pa dgn mia ni..

SiTi said...

cantiknya...