LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, December 17, 2010

serius teringin gile

saya memang teringinnnn sangat2 nak jadik pengantin lagi...pakai baju cantik2,pakai bulu mata rozita che wan lagi..aha.^^


pastu gi amik gambar lain.of cos la nak bawa mia dan ali.


tengah berjalan2 di alam maya tadi. dan jumpa blog izan neh.sangat suke tgk gambar izan dan anak2 dan suaminye dalam baju pengantin! huhu..
kredit to : http://sweetomoide.blogspot.com
ade pun yang dah buat photoshoot dgn anak2 macam ni.


ameng! ameng! ameng!


please..please..please..


nanti amek gambar kiterang anak beranak eh.aku nak jugak gambar kat rel ketapi cam nisah..hehe


tapi kali ni, bagi mia pakai baju cantik2 la..


bukan macam ni ...keh keh keh

8 comments:

Shikin said...

Ana...tak de masalah tu..pergi sewa baju kat tempat dulu tu ..make up dan buatlah masa anniversary...ajaklah mak nganabah sanding sekali lagi...lagi meriah

Liz Rohaizat said...

mmg best kan? saya ingat nak buat next year sempena anniversary my parents yg ke 30. ingat nak suruh diorg bergambar camtu and potong kek 3 tingkat. kitorang tumpang sekaki. hehehe

kew_chop said...

teringin gak.. bestnya.. tapi tunggu saya kurus dulu la, huhu..

kinna said...

kalo anak dh besar cm k izan takpe la. leh jd pengapit. kalo kecik2 kita tunggu anak besar sket la dyana..teringin gak ni

Diyana Zulkifli said...

shikin:itula mak ngah.ana rs tk nak sewa baju baru la..pakai bj nikah ritu pun tkpe..keh keh.

liz rohaizat:hehe..diyana ngat nak tumpang sekaki jg masa adik punye kenduri selasa neh.tp itula,cameraman aka adik bungsu plak tkde..so pospone dulu la planning.heh

kew_chop:hihi.tk yah tnggu kurusla murni..skrg pun tkpe.anak2 murni dua2 dah bulih bjalan kan..senang sikit

kinna:itula kinna..kena tunggu budak2 neh besar sikit,baru senang nak bergambar.diyana berangan ajala dulu, rs mmg kene tunggu ali boleh jalan dulu.heh

mzhany said...

alahai mia...comey ngn cawat nye itu...huhuhu suke tgk baby yg berjalan, pastu cawat beso...kedek kedek...vontot nyer ;)

atulhani said...

gambar bawah tu okay juga.. ehhehehehe

~ aBaNgBeCa ~ said...

baik tngkap gmbar ngan family...best woooo....baru rasa teruja.....jemput singgah blog beca sama...