LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, February 8, 2011

Musuh jangan di cari

tak penah terpikir nak dating hari-hari dgn adik kat kaunter Pejabat Pos hari2 mcm sekarang ni..Alhamdullillah,rezeki anak2. dah le nego dgn mak sendiri ,bleh main bayar modal separuh2 lak tu...tak pun tunggu semua customer bank in ,baru bagi duit modal..bleh plak camtu kan. ^^

apapun, kepada yang emel saya bertanyakan telekung samada mak saya jahit tak kalau bagi ukuran..jawapannya sekarang memang kami terima tempahan begitu. beri saya ukuran yang dikehendaki dan bagi kami tempoh masa 3-4 minggu untuk urusan pembuatan dan pengeposan. orait tak macam tu?tapi saya amik deposit tau.RM 20 sebagai tanda korang komited dengan telekung yang diorder.apapun details sembang kat emel eh..



hmm. dan nak dimaklumkan di sini..harga akan dinaikkan lepas ni.mak kata,tak dapat dielakkan memandangkan tokey kedai kain yang mak dok borong tu..cam dengki ja..tetiba naikkan harga kain dan juga benang dan juga renda....huhu. cek yang dok amik komisen sikit2 tu pun..cam terjejas pendapatannya...haha.terpaksala up harga sikit..sikit ja..tak banyak. nanti harga baru akan dibagitau selepas mak saye buat meeting kabinet anak beranak..:p

Dan tak dilupakan terima kasihla pada auntie auntie yang masukkan duit lebih pada mama eh ..bila saya nak pulangkan duit...cakap soh kasik Mia Ali..buat susah2 aje...apapun terima kasihla ya..^^

Saya belum berani nak war2kan seantero dunia intenet pasal telekung mak tu...sebab dalam tak lah war2kan pun..jenuh..:)

Terima kasih kepada semua yang membeli.

mia semayang tengah rumah..^^

labuh telekung  70cm, kain pun sama
 Kami jual eh..;)

4 comments:

Liz Rohaizat said...

diyana, utk batrisyia dah ada belum? hehe.. dok tunggu2 nie

ch@ said...

comel model telekung tu, nak beli model tu boleh tak?

BIONIC WOMEN said...

comelnya mia...
aritu dah beli telekung size Dhiya
kalau x leh pakai nnti, nak order jugak ler

Mrs Hardlena said...

syukur alhamdulillah rezki anak2 dan semua yg bertungkus lumus.. :)
lps ni kasi advertise la lg supaya lebih meluas lps tu klu ada modal lebih buat branding tag mcm tudung ariani tu.. :)