LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, December 14, 2011

Baru 3 dah kecoh

mak abah angkut

appannnn!! abg ali panggil

seronok mak budak tu sesekali dpt keluar dgn kawan2 sekolah..^^

bizi..bizi..huhu

ini keretapi 3 beradik ni

pengaruh junior masterchef

tak bagi tolong,nangis. jadinya..bagi ja la nak tolong sangat

itu yg abang tu..dia pun berbogel lagi..ada hati nak siapkan adik

Mia yang sangat kak long

ini je caranya tak kasik derang kaco saya masak..ajak masak sekali.hehe


bizi kan saya...???


huuuu


pecah rekod: ada 'gunung everest' dalam bilik. mane pernah lagi sampai berbukit apetah lagi bergunung ganang kain baju tak berlipat. tapi kali ni, memang suasana agak tak terkawal. lipat baju la perkara paling mencabar bila ramei2 ni...susah nak cari masa sesuai. tak kena masa, habis berkecah kain baju tu...uuuuu.


lagi satu solat. Kusyuk memang tak ada di siang2 hari berseorangan dengan depa tiga ni. Cuma mengharapkan belas ihsan Dari Yang Esa...:|


Baru 3 kan? hmmm.



7 comments:

ch@ said...

ahahaha comel gila pangai masing2. haru-biru kan. comella mia jaga adik. ali pun tumpang segayung. masing2 teruja, emak geleng kepala. adoiii. time mcm ni, tak sabar tunggu dorang besar kan kak? jln sesama, pegang tangan. mcm ni akak jgn lupa update blog eh ;)

atulhani said...

wey mmg meriah la anak 3 ni.. damia sangat comel, siap nak pakaikan diapers adik2.. ada bakat jadi kakak yang berguna hihi. eh, akma datang kenduri che yam.. lamanya tak jumpa akma... nani plak, aku tengok slim je..

wey nani, kalo hang baca jangan kembang kuncup hidung plak bila aku puji hang slim... kekekekke...

FrH said...

bagus btol kalau anak sulung pempuan .. mmg kak long abis. kalau anak laki yg sulung dia buat dekkkk jek ;)

Ladysirna said...

macam tula bila ada anakkan diana, samala kita, semalam baru habis lipat baju sebukit, huhu;)(stok baju 5 hari)

DrSinga said...

dah abis pantang lom?
dah cucuk implan lom?

kang jadik 4 kang!!

berkuntau!!!
:)

Diyana said...

ch@: ha ah la cha..rs nk cpt2 je derang besar..tp kang dh besar,dok rindu2an plak time derang kecik mcm skang ni.hehe.apapun,mari kita 'enjoyyyy'..;D

atulhani: weh awat ang puji si nani ni atul?wajibla kembang..hehe

frh:itula..anak sulung gigirl ni die lain sket banding dgn kalau abg yg sulung.boy jns lepak,relaks2..;)

ladysirna:hmm.diyana baru berjaya nipiskan gunung ganang tu..tp nak kene sembunyi dl la kain2 berlipat tu..sebelum ditrasnfer dlm almari.kalau tak kang,sia2 ja berbakul2 dah lipat tu..huuu

dr singa:ala doktor.blum lg la..tk sempat pegi.aritu baru call survey.heh.uish..jgn ..tak sanggup berkuntau ..huwaa

n a n i said...

atul:yg baik dtg dari allah, yg buruk dtg dari aku..bersyukurla dgn kurniaanNya (insaf x)
...itu dah tembun dahtu, slim kot mananya ko ni,perli akula tuuuu,marahle ni (betul2 kembang idung)...

donat:jelesla tuuuuu....apa motip ntah letak gambar parents angkut tu? si bogel berusaha utk cover kebogelan adik..comel2....