LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Thursday, December 10, 2009

Contest Si Manja Berkaca Mata

NAMA ANAK: DAMIA ALEYA BT KHAIRUL
UMUR: 1 tahun 2 bulan


Kay,hari ni mood nak masuk contest je..duedate hari tuh!cepat2,sapa yang berminat..jom pakat2 kita memeriahkan contest anjuran http://littlemishkah.blogspot.com/

PESANAN dari littlemishkah

Ikuti langkah berikut dan anda berpeluang memenangi hadiah yang pastinya digemari oleh kaum ibu!!

Buat satu entry pasal contest ni dengan title Contest Si Manja Berkaca Mata dan jangan lupa linkkan entry ini dalam post anda. -DONE

Upload gambar si manja anda yang berusia 1 hari hingga 4 tahun dengan aksi berkaca mata. Hanya sekeping gambar untuk seorang peserta diterima kay... jadi silalah pilih gambar anak anda yang anda rasakan terbaik. -DONE

Nyatakan nama dan umur si manja anda. -DONE
Jangan lupa letakkan banner contest ini di entry dan side bar blog anda. -DONE


Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda. -DONE

Keputusan adalah muktamad dan akan diumumkan pada 20 Disember 2009.

Apa lagi!! Dapatkan gambar terbaik anak anda sekarang dan sertailah contest ini. Contest ini akan ditutup dengan rasminya pada 10 Disember jam 11.59 malam.


dah..sudah2, jom2...masak mkn tengahari..hehe

7 comments:

ummumishkah said...

OK SIS, si comel anda contestant no 139.. GOOD LUCK!

eezah said...

wow...!!glamernya cermin mata damia! gud luck!

Diyana Zulkifli said...

ummumishkah: wow,byknya contestant..hehe,hrpnya bleh selit2 dpt tupperware comel..:D
eezah: hehe,tenkiu ;)

Intan said...

Nie lain dr yg lain nie...spek glamer tuuu :D

Gud luck ye damia sayang...comel aje dia nie :)

Mila_ibu najihah said...

alahai..si tomeii damia ni.. geram nye negngok..siap ada love dkt kepala lg ekk..glamer gitu.. gud luck!

Diyana Zulkifli said...

hm,,spec to dah patah dua dah pun.cekak love tu pun dah abis tercabut love nye..damia yg wat.heh

nanawynnejones said...

hahaha.
damia kelihatan puzzled.
haha.
comei sgt.
gudluck damia!