LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Saturday, September 4, 2010

Gaun Mia dah sampai!!

repost entry.edit sikit dulu.post balik.sori pd yg baca 2 kali..hehe


setelah berbulan, rambut bergulung ini sudah kembali.cuma perlu dikembangkan lagi ja.baru nampak cam pakai wig
masih ada yang ingat tentang damia dan Dahlia Pinnata? akhirnya, gaun2 yang dijanjikan sudah sampai. siap dengan cek .wah,toce2.rezeki dekat raya.

deposit dah dapat. tunggu lepas raya ya aunty Dahlia..;)

gaun-gaun itu sangatlah cantikkk!huhu..sampai2 aje Khamis lepas,terus saya sarungkan pada mia. pandai dia siap gi amik kasut princess dia,sarungkan sekali. dah nama anak dara,mestila pandai nak melawa kan.

eii.tak sabar neh.tak sabar nak tunggu mia posing. tapi pas raya baru lapang nak jalankan projek  ni. saya snap juga gambar mia pakai gaun-gaun tu disbbkan tangan dah gatal sangat.

tapi,hmm.harap maklum.gaun2 itu hak eksklusif Dahlia Pinnata. tak boleh suka2 hati nak uplod kat blog saya ni la kan. kena tunggu pihak dahlia pinnata guna dulu gambar2 Mia dan gaun-gaun itu.barulah saya boleh uplod di sini..huhu.

Tunggu ya kemunculan Mia bam bam dan gaun-gaun princessnya.



gatal tangan kan.nak jugak tepek gambar. ini contoh-contoh gaun dari :
http://dahliapinnata.lot.my/

10 comments:

atulhani said...

tu yang bestnya ada anak perempuan, boleh pakaikan baju cantik2.. budak lelaki nyer fesyen kurang sket...

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

wah..bukan main si comel ni nnt boleh bergaya ngan baju2 cantik! geram aku nengok die posing everytime ko amik gamba..fotogenik! die boleh kumpul duit dr kecik ni..jadi model kanak2..huhuhu..

nani said...

sebab mia le dahlia takmo amik aku jadik model dia..menci tul..hehehe

Diyana Zulkifli said...

atulhani:haa.tau tkpa..:p

Diyana Zulkifli said...

ain rusli:kecik2 boleh.besaq nnti,tk boleh.hehe

nani:hoho.itula kan.ko salahkan mia,nani

nani said...

takpe2,bg mia cik nani tetap cun kan...minggu dpn kita jumpa...tp cun kah aku immediately after blk keje? hahaha

Diyana Zulkifli said...

nani:hek hek.maintain cun la kan..ke comot?hihi

Halen said...

waaa best la damia raya ni pakai bj sponser. takde bw balik baju xtra ke utk kazen2 di kg hehe.. :p

Farah said...

alalalal jelessssssnyeeee..nak anak pompuan jugak!!! hahahaha

nanawynnejones said...

mesti dpt bayangkan mia menari2 pakai gaun2 yg comei2 tu.hehe