LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, September 6, 2010

Korang suka telekung takde kerawang?kalau suka , cari saya.^^

update: 12 / 10 / 2011


















-Telekung jenis kain JC.ke jersey?eh..jici?tak reti nak menyebutnya.hehe..tp korang tau kot kan kain camna.
- Mempunyai 2 lapisan , bahagian dalam hingga ke pangkal dada
- Tidak panas
- Jahitan rapat ke kepala
- Tidak perlu lagi memakai anak telekung
- Simple dan kemas
- labuh kain pakai 58 inci
-jadi pilihan utama pada yang nak menjalankan ibadat umrah atau haji.
-no kerawang2.no fancy2 kaler.suci murni .putih berseri.

Sebarang pertanyaan,sila hubungi mak saya ok..


019 5551310

11 comments:

atulhani said...

aku suka yang ada kerawang2.. ngeh2.. hantaran tunang dulu, sangat cantik.. suker sgt.. mak aku pun suka, tapi last-last ayah aku bagi ayat laser.. "telekung cantik-cantik camtu ingat Allah pandang ker, yang penting amalan"... dush dushhhhh.. terkena kami... huhu

Diyana Zulkifli said...

org2 muda mmg suka telekung warna warni. mak aku dok siapkn order org nak pi umrah..pi haji..mcm goreng pisang panas2 la jugak..tu yg baju raya aku pn tak siap lg.huhu

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

cis!ko ni mmg laaa donatt..aku baru je terima parcel dr kedai online telekung yg aku beli aritu..mmg aku carik yg takde kaler2..just yg biase2 je..apsal ko cite lambat?kalau x kompem aku beli ngan ko..dapat spesial price..kan?kan? :)

nanawynnejones said...

wahhh bagusss niiii!

saya_arief said...

saya xpakai telekung..hihi..
;p

Halen said...

bagus..bagus.. nnt ble la alin promote kt member2 ofis. agak2 klu letak gambar tok mi mia kt fb ble ke sbb member2 ofis rajin ber fb hehe..

Little Mama™ said...

diyana, cantik telekung ;)

Selamat Hari Raya!

MamaIlhan said...

awat gubahan hantaran utk sekitar alor setar jek...kuih mak hang xjual ker?
bila nak bawak mak hang mai round JB-s'pore?? x sabar nk jumpa MiAli,x sabar nak jumpakan Ilhan ngan Mia.. (Silap haribulan bkn Mia yg nangis,Ilhan yang melalak nanti,anak aku tu badan jek mantop..tapi dlm hati ader taman tu...)

ada orang nak beli telekung berwarna said...

bleh tak buat telekung yang takde kerawang ni tapi guna kain berwarna instead of kain putih? macam warna kuning ke, coklat ke, etc.

Diyana Zulkifli said...

boleh2 kalau nak buat telekung warna lain.apapun emel me kalau nak order.

mamaAliff @ salmi said...

salam diyana...

ni umie dak sc comp utm dulu...isteri hafiz...heheh...

nk tnya psl handmade telekung yg mak donut buat tu.. klu nk order 2 set boleh tak? saiz org dewasa... dpt tau psl nih dr blog liyana babyibu heheh...

nnt email/kt fb ek brp harga semua yer...tq..