LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Thursday, September 16, 2010

kerja gila

salam di hari raya dan salam hari malaysia.

saya cuti lagi haa.mood pun malas je rasa

tapi nak jugak update cerita.

cerita raya nanti dulu la.


team penggambaran..keh keh



nasib mood minah tenit ni ok tau,tak melalak.cuma panas sikitla..itu yg berlenggeng camni..huhu
rasa cam nak pakai lagi baju pengantin and pose sinih. lokasi: marina bay,kuala kedah.kubu kota kuala kedah

nak update cerita petang tadi.petang ke?correction.

cerita tengah hari panaih lit lit tadi!haa.tu baru btui.

janganla mara naa,cek dera anak cek mia aleya tu posing tgh panas.

amengla ni...kesuntukan masa. dok push kiterang,by hook or by crook..dia nak siapkan photoshoot mia hari ni jugak.sebabnya esok malam dia dah nak balik..

ikutkan hari saya sampai dari sabah selasa baru2 ni lagi ,ameng dah nak amik gambar mia.tapi mana larat kan.baru je sampai..huhu

rabu semalam plak ,trus konvoi beraya ke lumut!.huhu.jauh tu..tp ikutkan jugak. demi sedara mara..:)

esok malam,pak su mia dah nak balik bertapa di kolej,jadiknya mau tak mau..hari ni kena la jugak habiskan sesi bergambar mia..

penat weh bawa budak kecik bergambar. patutla sesi photografi cenggini,cajnya mahal ek.patutla..patutla..haish. lagi penatnye,sebab tak kena masa,tak kena cuaca..haha.cuma sedikit tuah menyebelahi kami, mood mia adalah dalam berkadaran baik. dia tak moody.jadik gambar senang diambil,walaupun sampai senget2 mata nak menahan terik mentari

p/s:beb,minggu depan aku pos cd gambar mia kat ko ek.ameng nak edit dulu.

7 comments:

Farah said...

cantik gamba beb!! nampak sangat spontan.

wei anak sorang lagi mane?

atulhani said...

suka gambar last tuu... tapi woi.. panas terik tu.. matahari atas kepala.. tengok bayang2 hangpa tuh.. adeeeh....

Diyana Zulkifli said...

farah:lagi sorang tido ,tok mi jaga dlm keter.huhu

atulhani:budget sampai situ petang2,tgk2 sampai btul2 tgahri..nk patah balik ke jitra,jauhla jugak..nak tnggu lelama kat situ..gila panas.mcm pdg jarak..jadiknya bergambar ajela..haha

n a n i said...

ha,mana gambaq kak ipaq aku tu? smp ati hg tinggalkan alipau aku tu ye

Halen said...

x sabar nk tgk gambar mia ni mesti comey2.. :)
penat2 panas2 dulu xpe lps ni dpt hasil tip top.

Mama_Voque said...

mmg fotogenik sunggoh anak hg nie..mcm mama dia gak!

Fiza.Iskandar said...

kt mana ni wei?