LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, November 1, 2011

makin tak sempat

time management saya sebagai ibu beranak 3 masih belum terkawal sepenuhnya.


masih belum stabil


saya perlukan sekurang-kurangnya 30 hari dari sekarang untuk sesuaikan diri


mudah-mudahan dipermudahkan semua urusan.






ada yang cakap saya ni dengki dengan adik2 saya.


tahun lepas, si najah nak beranak..saya folo dia. beranak 3 minggu lepas dia beranak.


tahun ni, lagi 'pendengki' nampaknya saya, 4 hari lepas si nisah pulak beranak..saya turut serta lagi.haha


tengok gambar pun, dah boleh rasa kan kekalutan yang dialami satu isi rumah.....heh.



10 comments:

SiTi said...

mmg kelam kabut memula ni....sorg mcm tu laa...yg lg sorg mcm ni laa....dgn baby lagi....hope leh handle nnti ye

Liz Rohaizat said...

congrats diyana! awal2 ni mungkin kelam kabut la tapi awak kan dah berpengalaman. takde hal punya la

AIN NAZRI said...

so sweettt ada banyak baby dalam satu rumah.. cam kembar plak kan.. hehehe suka suka

atulhani said...

yang bedung kaki terkeluar tu affan keee? hehhehe. aku ni baru anak sorang pun time management masih serabut weiiii.. xready lg nk keja camne.

kinna said...

Slm..tahniah dh dpt baby baru..insyaAllah next year sy folo diyana, jd ibu 3 anak..huhu

transformed housewife said...

nanti okla tu. Thn dpn Knur pulak akan pening kpl fikir nak urus 3 org anak. hehe

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

takpa..nanti anak besaq segagan ja..

anak2 yana sulung selang 3 thn..
yg nk msuk 3 ni 4 thn..

tapi dua2 boleh harap la kalo tgk

Mamma Olyn ♥ said...

congrats..salam kenalan, woww bestnya meriah rumah gan kanak2 ribena:), sy pon yg 2org boboy ni pon xterkawal, hehe.

JOM SHOPPING BRANDED BABY & KIDS APPAREL FROM UNITED KINGDOM + FREE DELIVERY TO MSIA!! http://simplybabykidsboutique@blogspot.com

Halen said...

insya-allah dlm sebulan dua nnt alin confirm pasti ana dpt handle 3 budak tenit tu. klu x pas jgk meh anta affan duk ngan kami ekeke.. :p

mzhany said...

diyana, selamat hari raya aidiladha...