LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, October 25, 2011

My 3 musketeers

Salam semua

saya dah bersalin 20 Oktober yang lepas.

baby boy.beratnya 3.78 kg.paling berat antara 3 beradik tuh..

tengok. pipinya labuh bersesuaian dengan berat nye kan? LOL




Daniel Affan B Khairul

oh? sudah berlima kami sekarang...cepat betul masa berlalu kan? Happy birthday Kakak Mia..tahun depan boleh celebrate sekaligus dengan adik Affan..;)

papa rajin edit2 plak gambar three musketeers ni.
sampai pandai teka? yang mana mia, yang mana ali dan yang mana affan?

sapa betul, saya kasik doposen.:P
p/s: tengah dok berfikir ni, macam mana ya nak naik flight balik sabah tahun depan ni dengan 3 budak tenit ni? ni nak balik Kulim ,lepas habis pantang ni pun..saya dah rasa nervous aja...Jitra-Kulim yang perjalanan dekat 2 jam tu mesti akan jadi 4 jam kan?oh nervousnye memikirkannya...haha





13 comments:

harnidahussin said...

Congrate Diyana...alhamdulilah dah selamat...ceasar jugak ke?

mila.ibunajihah said...

affan-ali-mia..
betul ke sy teka susunan tu??
hehe..selamat da diyana..Tahniah ye dear, mmg affan pun the bam bam cm faris la.. :)

p!nkerton said...

congrats dear, baby bambam! selamat berpantang :)

are_lynn said...

tahniah dik...wah, dah sama ngan akak la...

NADHIRAH NOR ZELAN said...

ermm affan, ali, mia hehheh betul bg doposen ek hehheh
tahniah2 balik kulim bgtau ek...tak sabar tgk si tembam hehhe

atulhani said...

bambam mcm anneesa..mmg boleh geng. slmt berpantang donat..

Anonymous said...

salam...
affan:ali:mia...hu..hu jgan nervous.....kayuh pelan2...welcome to the club....

FrH said...

tahniah n selamat berpantang donat .. kejap jek dah ber5 dah .. how time flies :)

affan-ali-mia kottt ;)

transformed housewife said...

muka semua sama masa baru lahir. semua bam2 dan comel.

Cik Eliza said...

comel nyaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!

:D

ch@ said...

wuhuuu, dh slmt pun akak bersalin. hahaha, kita yg blk KL dgn 2 org anak ni pun kelam kabut. slmt berpantang akak.

mzhany said...

seronoknya dah 3 dah diyana. huhu makin meriah la lepas ni kannn kannn.

Halen said...

tahniah ana.. mesti best dan meriah kan bila dh berlima ni hehe