LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, December 29, 2009

Next Sabahan Top Model

Kredit to Paksu Mia sebab sanggup bangun pepagi n guling2 sama mia kat taman tasik darul aman hariAhad ritu..hehe. Susah ghopanye nak wat sesi fotografi dgn budak kecik ek...semua hal depends on her..tu yg kiterang wat sesi bergambar ni awal pagi ,sebaik saja mia dah bangun tido n masih lg ceria n perut pun dah kenyang...:)

Eh,sblum tu, saya nak share gambar mia masa kiterang gi amik kat aloq staq plaza last week. Ikutkan saya,saya nak try pakaikan damia costume pari2 ke, costume cheong sam ka..tp aunty2 studio kat situ over excited sgt..derang nak sangat mia bogel cam kat bawah tu, bergambar ala2 baby korean...haha. ikutla kak oi..janji gambar cantik.hehe.






Ok,yang ni baru gambar2 hasil sentuhan paksu mia ..
Lokasi: Taman Tasik Darul aman
Sebab bergambar: saja..klu ada contest menarik lg, bleh submit trus gambar yang baru amik neh..hehe

Mia n nanny mia kat umah tok mi,mak chaq..hehe




Ini gaya Tyra Bank hokeh..haha




Abaikan scratch kat pipi Mia tu, kene brooch Tok Mi..heh


Mia,mama,papa

Salam 1 Malaysia dari Mia..:D

SInyummmmm..peace..


Bunny terlepas..

9 comments:

eezah said...

alahai comelnya damia..cute gambar yg ala-ala baby korean tu..lama damia tak masuk blog..ingat damia dah dapat adik baru..

Diyana Zulkifli said...

lum lg..adik mia dijangka menjengah awal feb ni..hehe

Mila_ibu najihah said...

ololo...bila damia posing dgn rambut curly2 dia tu lagi comel..geram nyer..rambut mahal tu..

Jiey^Mien said...

Comel sgt rambut mia ni..
geram nengok..
=)

nanawynnejones said...

semua kengkawan nana temasuk nana sangat geram kat si kecik nih!
comei teruk!
:pp

firahfairytale said...

kak!!
damia comeiiii sgttttt!!!!
haha..jd overexcited tgk dia
yg gaya tyra banks tu is my paberet!!
comellllll

Intan said...

Makin chumel and adorable lah damia skrg nih!

Suke sgt pic yg 1st tu...korean pic tu...sgt2 chumel okeh ngan pipi dia yg ala2 pakai blusher tu, phuhhhh!

Diyana Zulkifli said...

mila:itula.tp kkdg kene ikat jg,ilangkn rimas mia.

jiey: rambut atuk la katekan.

nana:hehe,nnti jmpa mak su nana lg,bleyla maksu picit2 lg..haha

firah:gaya tyra bank = takut n gayat ..itu yg jd cenggitu pose nye..haha

intan:mmg cenggitu pipinye klu cuaca panas sgt..haha

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女