LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, April 26, 2010

renggah reyau

Lucky Laki – Superman


aku bukanlah superman
aku juga bisa nangis
jika mama
pergi meninggalkan aku


Damia Aleya Oct 2008

papaku selalu berkata padaku
laki-laki tak boleh nangis
harus slalu kuat
harus slalu tangguh
harus bisa jadi tahan banting


Daniel Ali Feb 2010

tapi ternyata aku tak sabar nak susu
buat aku menangis ...

Ali lagi cembeng dari Mia kecik kecik dulu..hehe

7 comments:

cik me3ko said...

hahahaha..
ngok ngek la mama mia ni...

temp. housewife said...

hihihi. best lagu baru ni.

FrH said...

haha kene betul lagu ni dgn gamba ..

kau dah ada sepasang, dah bole compare dah baby boy vs baby girl mcm mana .. :)
tp baby boy mmg kuat menyusu donat oiiiiiiiii haha

kalau kau buat contest teka yg mana 1 muke nangis damia & ali mesti ramai org salah teka sbb sama giler!!

Diyana Zulkifli said...

cik meeko:keh keh keh

temp housewife:best ek kak?lol

frh:hmm,ha ah weh.agak berbeza le perangai antara bb boy & girl neh.hihi.ali mmg kuat nyusu.

Mila_ibu najihah said...

adehh..kelakor bah entri ni..bagi suai padan lagu dgn gambar ek..hehe..

eiNa said...

tajuk tak bleh blah..hanya org kedah bleh pronounce dengan jayanya.. ahaha

Diyana Zulkifli said...

mila:hehe.sesekali mamanye pun nak ilangkan stress..kena bernyanyi la jg.

kak eina:kui kui kui. sebut betul2...renggah reyau.:P