LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, July 7, 2010

saya harap saya yang pergi dulu,bukan dia

software ni pun perli saya tau.pesal dia gemukkan muka saya lagi ni untuk 20 tahun ke depan?jahat tau.jahat.jahat.jahat.mesti lagi debab cam garfield umuq dekat2 nak pencen nuu.



laki i plak.awat maintain je ni.cuma muka bapak mertua yang garang tu terserlah la.abisla anak menantu kecut nanti..aura gerun terpancar.

source: in20years.com

kadang kadang dok menung sorang2..dok berangan masa tua2 nanti,dok tengok tv sambil makan kuaci ngan en suami.ahaha.tak pun,boring2 naik moto pusing taman.mia ngan ali raya2 baru nak balik..huhu.tapi rasanya kalau kita panjang umur,20 tahun lagi mungkin takda kes warga emas kesepian la..sebab masa tu,tok nek tok nek kuat main komputer.tak heran sangatla anak cucu tak balik...hahahaha

5 comments:

BIONIC WOMEN said...

macam2 diyana ni..tapi simpan tau gambar ni then kalau panjang umur..try compare yg real nyer...sama x..kih kih kih

adianiez AIDA said...

hi hi... takuts plaks aida nak create muka tua.

betul betul betul, tok nek busy ber blog, pesbuk, twiter... hua hua hua...

Shikhin Ishak said...

donat,aku pun selalu fikir mcm tu juga.eh aku pun nak try buat lah juga hihi..

Halen said...

hehe.. ok la at least dh tau rupa 20thn lg wpun benda ni sukar dipercayai hehe.

time tu bkn ali ngan damia je ada sbb akan ada lg abu or dania hehe. now keje rajin2 kumpul duit byk2 lps tu nnt kita pi holiday sama2 ekekeke

nani said...

muka aku cun weh lg 20thn...tanpa sebarang kedutan...haha....hidung siap ala2 shading..