LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Saturday, August 7, 2010

anda mesra bayi

mia adalah seorang budak yang memilih bulu.bukan semua orang,dia akan senyum dan beramah mesra secara semulajadi.

ali tatau lagi camna.so far, dia bukan setakat mat terap.tapi juga adalah bayi yang mesra alam.

dulu ngat lagi pertama kali bawa balik mia jumpa nenek bofot.hati ini dup dup,bimbangkan mia nangis melalak bila pertama kali jumpa nenek.takutla kan nenek kecik hati ka hapa.kalau tiba2 cucu nanges bila pertama kali nak jumpa.
miracle.mia siap gelak2 senyum2 ngan nenek2.
dan macam tu jugakla.bila bawa budak ni jumpa kenkawan.bimbang ada yang berasa hati kalau tiba2 tgk mia mcm histeria bila pertama kali bersua muka.

ada jg mia jd histeria kenkadang tu.slaloonya dgn member lelakila. yg saya perasan, mia cukup takut kalau lelaki itu berfizikal besar .mmg dia akan melalak2 sambil tgn goyang2 kata no.no.no.

tapi kalau jumpa adik2 manis , solid2..comey2..tak payah disuruh.trus ja sua tangan mnta didukung.siap lupa kat mama dia kat sebelah.haha

antara adik2 manis kegemaran mia.
aunty mija

aunty zuda

aunty atul ngan ali.
.

gambaq ang dgn mia.aku takdala nani. tapi ang pun antara feveret aunty mia.haha


tgk tu muka dia dgn cik atul.saja ja kan kasik mama membara.lol

entry tiada motif .saja nak tepek gambaq ampa semua dengan pesanan penaja...
bila nak main ngan anak ampa pulak haa?jangan tunggu lama2..nanti lama2..adik mia ali keluar pulak.hoho

6 comments:

nani said...

owh,tharunye aku bila ada muka aku kat dlm page ni dgn ali pipipauku...dgn mia??nanti bln posa kite berbuke sama lg ek.leh aku bgambar dgn mia plak...hehe

atulhani said...

sebelum jumpe mia dulu aku dah jatuh hati dengan kecomelan dia... hehhehee... teringat hang cite yang mia nak ngan orang "cantik2 jaaa" hahahhahaha

nani said...

ha,betulla tu..bezanya mia yg jatuh ati dgn kecantikan aku..hahaha....mmg dia nak dgn org yg cantik2 je...sebabnya dia nak kat aku kan...hahaha..siap leh tido dgn nyenyak dalam pelukan aku gitu...

atulhani said...

nani: hahahah.. tapi statement mia nak orang cantik tu, takley dicakap depan orang yang dia takmau... kang tak pasal2 orang tu kecik hati dengan judgement mia.... :D

nani said...

aku rasa,aura sbnrnye...kalo cantik camne skali pun tapi tak suke baby,baby mungkin dapat merasainya lalu terjadinya tindakbalas yang sama, saling tidak menyukai....

Diyana Zulkifli said...

hahaha.mia mmg suka aunty2 yg comel2.tapi bab histeria tgk lelaki yg berbadan besar ,itu mmg tk bleh nak pujuk dia dah..jenuh tu nak elak dia dr trus mnangis.