LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, September 24, 2010

bukan kerja yang senang

cd gambar mia ,dahlia pinnata dah dapat.dup dup hati saya ni,nak tunggu respon.


memang terselit juga risau,kalau pihak derang tak berpuas hati.sebab sesi fotografi ritu diadakan dalam keadaan kelam kabut.huhu.


mamat comel.mulut bley tahan.hehe
konfem sangat banyak gambar tak menepati piawaian gambar  kanak-kanak..kenit macam mia.kalau Nigel Barker tengok tak pun mamat comel kat atas tu ke,memang kena kaw2 nye kritik..har har.


dan dahlia kasik respon.ada gambar yang diterima.dan ada yang kena reshoot .mesti gambar2 mia yang muka masam2 tu,kene reject.janganla susah hati.ko memang patut demand pun bab2 ni.sebab ko bayar..hehe.:)


props kiterang memang kurang.pastu plak yg sayanye langsung tak alter dress2 tu kasik fit btul2 ngan badan mia..nampak sangat gabaknye.yang mia plak,memang tak tgk kamera sangat..huhu.


takpe2..pengalaman semua ni..yang mane perlu diperbaiki,akan kami perbaiki..:D


kredit to ameng




kredit to alin
   dalam 200 kali snap gambar,kebarangkalian utk dapatkan pics sebegini cuma 1-2 kali shj..semua bergantung kpd luck si pemegang kamera...hehe

4 comments:

Halen said...

hahaha.. btol tu. nsb baik la luck auntie baik time amik gambar raya nih. apa2 pun gud luck teruskan pejuangan yg br bermula.. :)

BIONIC WOMEN said...

kalau ler dhiya yg jadi model..mau beribu kali snap baru dapat gambar yg baik..anak daraku itu x suka betul ngan kamera..huhuhu..
gambar raya we oll x banyak yg cantik tau

transformed housewife said...

mmg payah kalau model ikuut mood nak bergambar mcm anak Knur no. 2, Hafizah. payah nak duduk diam.

cha said...

suruh anakku, anakku yang mahu pegang itu kamera. sudah!!! comelnya mia...