LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Thursday, September 23, 2010

genius sungguh depa ni

saya ada bertekak2 berbalas komen dgn sorang member kat fb sebab pic ni.dia cakap kelakar.saya kata tak kelakar pun walaupun nampak kelakar.
students dari 'university of toronto'..di salam perantauan Utusan Malaysia
Budak2 junior UTp sebenarnye.dr Tronoh ghupenyer..
Terkilan.
tak baik tau..main2 cam neh. klu idak suke pun paper tuh,jangan la main2kan perasaan orang cam neh.
memang la sekarang ni ada intenet,ada emel,ada segala kemudahan tapi pada saya ,seronok tengok column macam nih di hari Raya..rasa dapat jek berkongsi prasaan dgn budak2 yg jauh di mata mak ayah derang tuh..

bila saya selak2 blog yang menyumbangkan cerita pasal budak2 ni main2 hantar  gambar kat utusan tuh..saya tengok macam2 entry pasal '11 jenis perkara yang menjengkelkan pasal...bla..bla' , dan 11 jenis perkara menjengkelkan pasal bla..bla..dan macam2 lagilah yang menjengkelkan si penulis..hmm

ntah. for me,lagi banyak kita kata orang lain tak betul,orang lain buruk.orang lain jengkel ke hape..sebenarnya diri sendirik yang lagi...err.[?].

yang ? tu korang leh letak sendirik tafsiran...


mamat ni bangga la plak ngaku dia budak Utpetronas...budak genius la kan.tak macam kita...

emo ho ho ho

6 comments:

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

berani sungguh!huhuhu..

tapi ape pun..aku budak UTM, ko budak UTM, budak2 UTM pun genius ape.......

hns..hns..

n a n i said...

aku nak menghayati blog 'mamat' tu plak le...boleh tahan laser jgk entries dia..

BIONIC WOMEN said...

kita budak UiTM..xder ler genius maner pun..hahahha
saya suka baca ruangan tu kalau time raya..maner ler tau ada yg kenal
dan kekadang berangan diri sendiri yg duk oversea..(impian x kesampaian tuh..)

transformed housewife said...

dah tiap2 thn pun rasanya ada je yg buat mcm tu. tak tahula apa motif diaorg.

Lin said...

haha aku tau blog tu..aku suka baca blog tu.mmg dia laser gak.tapi ada masa tu apa yg dia tulis tu lawak gak..huhu..

*aku budak utm skudai jek.*

cha said...

terror je smua org, keluaran U, kita bukan keluaran u, bukan jugak dari negeri sembilan, saya orang Johor kak. haha...