LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, October 18, 2010

....


aku rasa period nak datang balik.berkurun dah tak rasa emoticon2 macam sekarang ni.


so memandangkan dah mula rasa macam nak period semula, jadiknya kenala pikirkan cara nyahkesuburan yang berunsurkan pil ataupun injection pulak. cara konventional,dah nak tamat tempoh dah ni.


......


apa aku mengarut ni?


dalam dok emo2 pasal mia tak berapa nak cakap..semalam first time saya dengar die menyebut words lain selain,mama papa dan adik.tapi..words tu tak menyeronokkan hati.hmm.


tatau nak emoticon dengan sapa.


orang tuh tahu la kot

6 comments:

n a n i said...

udah2le tu.dari semlm lg hg tak tentu hala camni.hati pecahle.ribut taufan tsunami mana hala.cool2...dah tuhan izinkan sesuatu hal tu terjadi...ada hikmah tu (aku cuba redakan suasana ni)...hehe

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

ohh..makanye,jadilah mcm aku suatu ketika dulu..pening2..last terpaksa amik pil sbb cara conventional tak berjaya utk aku..huhuhu..

n a n i said...

eh,words apa yg mia sebut sampai tak menyenangkan ati tu...

atulhani said...

sabar beb. guna la pils, senang.. kebaikan dia pun ada.. hmm well, apa mia ckp, menda tak baik ker?

atulhani said...

orang tu sapa wei...?

Diyana Zulkifli said...

nani:aku dah ok..haha

ain:itula weh.ngeri la plak memikirkan yg aku tiada sbrg protection skrg ni.heh.kang tup2 meletop lagi!auww.hihi

atulhani:sapala orang tu ye.org2 kot.:p