LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, October 20, 2010

bila suami keluar bekerja

bila suami keluar bekerja
kadang detik hati isteri ada kerisauan
selamatkah dia ke tempat kerja?
kenyangkah dia di tempat kerja?

bila suami keluar bekerja
kadang timbul bimbang di hati isteri
kesian,suami saya.tadi pagi tak sempat minum pagi..
huhu

bila suami keluar bekerja
kadang timbul curiga di hati
siapa kawan suami?
baik ke so-so je?
ke ada yang jahat cam setan?harapnya takde yang macam ni

bila suami keluar bekerja
kadang detik cemburu isteri
ramai ke pompuan di sana?
bos dia laki ke pompuan?
seksi tak?cantik tak?skirt singkat ke tak?

tapi bila isteri nak keluar bekerja..
si suami tak sempat nak risaukan apa-apa..
sebabnya,belum sempat tanya...dah bercerita pot pet pot pet..
dari celik mata,sampailah nak tutup mata..
sampaikan cerita anak mak cik tukang sapu nak kawin pun,
si isteri cerita kat suami....
haha
akulah tu.

haip.jangan nak tipu,korang pun sama..hee.

6 comments:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

yew x yew gak kan??

p/s: kat blOg saya ada 5 TIPS. kalau nak tahu jOm ler...

mommy icha said...

haha.. jeles tapi kita percaya kat dia.. tol tak?

salam kenal, jom exchange link dgn saya.. ada tips ibu dan anak

cha said...

ya saya pun termasuk dalam kategori itu, tapiii sejak keseorangan kat opis, takde apa nak citer. pun dah jadi pendian juga.

atulhani said...

ni ko reka sendiri ker? ahahahha.. tapi memang betul pun rasanya.. isteri memang concern kat suami lebih.. tapi saya takde risau sangat pasal rasanya tak ramai perempuan kat tmpt keja dia heheheh

Harnida said...

haha..but takder la concern sgt hubs mkn apa..opismate pun tak risau sbb selalu dia cerita jer hal2 tmpt keje..terbalik la pulak..hihi

Diyana Zulkifli said...

kinakoyu:tq .nnti kite gi baca..;)

mommy icha:hehe.btui2.

cha:akak pun pendiam sgt.[tipu jek]

atulhani:haah.rekaan semata2..sementelah otak ligat,jari pun laju lah.cewah.bahasa.haha.ateng pun tak ramai pompuan tmpt keje die.cuma ade sorang supervisor kecik comel yg aku jmpa ritu pakai kebaya pendek.hah.sorang pun cukuplah,wat aku pk2..haha

harnida:wah.awak isteri yg sgt optimis.hehe