LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, October 25, 2010

saya belum penah berbulan madu

tolongla caya.series.saya tak pernah berbulan madu dgn en suami

awal kawin,saya still dalam kursus perguruan.
elok habis ,posting 2 bln..dah peknen.
tak dan nak repair badan, ali plak.
so,tak pernah terlintas bab2 bulan dan madu neh

anak dah nak masuk three,four,five,six,seven,eight..ulang lagi..ewah

tapi,setakat berenang2 kat swimming pool, tumpang abah sayanye vacation adala.hee

en suami kate,company trip dia awal tahun depan ,dia nak bawa saya.en suami sangatlah jarang2 bercuti...balik bofot pun tak sampai 1week,so saje2 nak cuti pegi berjalan,takde le dalam kamus kerja dia.so,jgn bazir masa luang yang ada..dah bos wat company trip,kenala ikut.ini saya yang kata.heh

yihoo!kalau tak nak bawak pun, saya nak ikut jugak!ngeh ngeh.

ke mana?

jauhla sikit kot.kena buat pasport la mungkin

best2.

kene saving lebih sikit neh.yela kan.itu company dia.sponsor bini staf tak tertakluk dalam perjanjian..hehe

terasa lama wooo tak berdua2 an,bersengul2an berpegangan tangan di tepi pantai..ingat2 lupa dah neh rasa perasaan bunga2 macam awal kahwin dulu macamna...ahahaha.

asik2 kena ligan mia dan ali je ke hulu ke hilir..heh

10 comments:

Anonymous said...

akak...mia n ali nk cmpak ke mne?? campak kt sy xpe....sy ske bdk2. hehehe gurau2 jgn mrh eh kak~~~

-peminat mia n ali-

atulhani said...

kasihan hang donat.... aku honeymoon dekat setahun dah ni hehhehehe..

.: Ain Rusli aka Ibu Qaisara:. said...

alah, aku pun sama la donat..lepas kawen..masing2 sebok ngan keje daa..hari ke 3 kawen da kene keje..3 bulan kemudian barulah g jalan2..tu pun g pangkor je..pastu xlama tu aku peknen..terus mabuk2..x gi memana dah..hehehe..

BIONIC WOMEN said...

me pun sama..lum pernah honeymoon..
masa lum kawin saya ada masalh ngan peot, so kemungkinan sukar hamil ada,"itu doc kata"..then xder ler merancang paper..tapi rezeki tuhan kan, dhiya tu bunting pelamin...huhuhu..so trip honeymoon terpaksa batal sebab saya yg asyik x sihat..upa2 dah ada isi..hepi tahap gaban sampai terlupa bab honeymoon..tapi dah ada request..sebelum dapat 2nd baby nak gak g honeymoon..huhu

kinna said...

siannya diyana tak sempat hani-mun..sy smpt gak..tak semestinya hani-mun pas kawen ja kan..pas anak2 besaq pon boleh..anytime ja kalo ber-wang :)

Mrs Hardlena said...

wahhh.. best la tu dpt pi honeymoon lps tu ali dpt adik lg hehe..
kami pun rasanya tak sempat honeymoon jgk kot sbb lps kawen tu abah nk sponsor skali tgk dh termengandung beberapa minggu hahaha.. melepas la nk honeymoon jwbnya.

eiNa said...

tak aci!! k.ina pun xdan p hanimunann lagi..

tgh usyar pakej AA untuk awal tahun.. :)

^wirda^ said...

diyana, igt aku tak? rumet dida kat mmu time alpha dulu..:P

haha biar btoi tak penah hanimun..
tp ok la tu..nih nk pi ngan kampeni, silap2 ada yg ke3 pulak lepas ni.. ;) have fun!

Diyana Zulkifli said...

anonymous:wah cik anon.sape neh?akak kenal tk neh?kawan ameng ka kawan nana?hehehe.

mia n ali 'campak' pd tok depa kat jitra la.ka adik nak tolong jagakan?hehe

atulhani:hehe.tula jeles tgk ang..:D

ain:hihihi.sama ngan aku

Diyana Zulkifli said...

bionic women:request jgn tk request.mn tau g hneymoon,dhiya dpt adik plak?hehe

kinna:lps ade anak2 neh..nk tggl derang,rs sayu pn ade kan klu nk g mn2..huhu

mrs hardlena:hehe.tggl nasya kat nenek,biar mama papa hanimun dptkn adik lg..hehe

eina:huhu..jomla kak ina kite hanimun!hehe

wirda:uish..ngat2 awat tk ngat plak?aritu knduri zuda kan,ang n laki ang amik gmbq zuda n zaid..aku tlg pgg anak angpa sat?;)hehe

itula..btul la tu..tk pnh.heh