LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, November 10, 2010

Telekung Kanak-Kanak Special Edition

Maklumat lanjut di


 
Damia dan saya



eh..eh..salah orang yang pakai.hohoho

19 comments:

Mama Hanim said...

dua2 cute..hehe..

BabyIbu said...

comelnya mia..err n ali..hehe..ali salah sarungla..

aku balik isnin depan-nnti roger2

atulhani said...

comeynyee... sayang aku belum ada baby.. huhu

notti netti said...

comelnya......jap nak add kat facebook

n a n i said...

alololoali....geram haih aku tgk pakwe sorang ni...

Liz Rohaizat said...

comelnya! boleh tempah ke? saya xde ur FB.

Diyana Zulkifli said...

to all:pada yang berminat,yg tkde fb saye..bley emel. nurdiyanazulkifli@yahoo.com

saya nak amik order dulu pd yang series nak beli. nanti saya reply emel,kasik details utk deposit.

harga?nanti saya tanya mak saye.tp rsnye below rm 30. mak saya akan jahit ikut order.buat sementara,stok utk kanak2 besar anak saya ni..takde lagi.kenala tunggu dia jahit dulu.heh

Sue*SuriYati said...

salam Diyana...saya dh email awak...nk tempah untuk anak saya...jgn lupa reply ye...:)

Ibu Iman said...

brp harga kalo utk anak & mak? hehehehe

BIONIC WOMEN said...

hahahahha..kiut ler anak D yg last tuh..hahaha..
salah sarung tapi menten senyum.hik

Diyana Zulkifli said...

ibu iman: utk reader blog saye,saya kasik spesel price..;)

pakej mak + anak = rm 70 tanpa kos pos ;)

anak saje:rm 25

bionic women:hehe.itula..muka cam kakak die pun ada..haha

kinna said...

comeinya..nk jugak!nti sy emel..

Mrs Hardlena said...

comey model dua berank ni.. nnt ble tempah utk nasya satu tp saiz 4/5 thn la.

kew_chop said...

salam kak diyana, saya save link blog akak dlm blog list saya ek. pastu selain nak kain, nak booked mia sekali bley.. hihi..

Diyana Zulkifli said...

kew_chop:hehe.boleh nak buat mnantu ka?hehehe

shizuka said...

assalamualaikum...saya berminat nak order telekung untuk ibu dan anak tu bagi tujuan saya untuk mengerjakan umrah pada bulan 5 (Mei) 2012...sempat lagi ke jika saya nak tempah...perlu ke saya bagi ukuran saiz sbb anak saya ni umur 3 tahun 2 bulan...dia budak yang kurus dan tinggi orangnya...terima kasih...

shizuka said...

assalamualaikum...saya berminat nak order telekung untuk ibu dan anak tu bagi tujuan saya untuk mengerjakan umrah pada bulan 5 (Mei) 2012...sempat lagi ke jika saya nak tempah...perlu ke saya bagi ukuran saiz sbb anak saya ni umur 3 tahun 2 bulan...dia budak yang kurus dan tinggi orangnya...terima kasih...

Diyana said...

shizuka:kalau masih berminat..sila hubungi my mom utk tempahan: 019 5551310

emma said...

blh lgke kalau nk order?