LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Saturday, November 27, 2010

test drive

huhu nak nek gunung jerai jalan cantik dah rasanye.klu cenggini,saya nak tunggu en suami naik ajala .saya tunggu bawah.
ada orang tu ajak test drive lori die naik gunung jerai esok pagi

boringla tu,hari2 lalu highway je takde jalan mencabar skill pemanduan.

ok no problem.

jangan kata gunung jerai,nak pi gunung lain pun takpe.janji boleh jalan2 cari makan :d




5 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

bestnya.. mak menakan damia bawa dia pi gunung jerai hritu.. cantik pemandangan g.jrai.. cam kat obersea

ch@ said...

gunung la best dari highway yg lapang je.

MamaIlhan said...

apa kata hang test drive mai jb x payah lalu tol? then singgah umah aku tolong punggah brg nk pindah...heheheh muat x? boleh lah...boleh lah..('',)

Diyana Zulkifli said...

yanadzul:yg mcm ibersea tu tang hotel regency tu je yana.tang area lain,ttp sesuai cuma utk org bercamping sj.hehe

cha:huhu.

mamailhan:ateng ade jg bg sebut ritu,nak ke johor.hmm nnti aku tny lain die.die btul2 ke tipu2 je?hehe

BIONIC WOMEN said...

wwah, jeles ler...
nnti kalu g kedah, nak request naik gunung jerai ler...tapi thun bila pun x tau..hahaha