LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, December 29, 2010

nak cantik depan suami

Tok dad & Tok mi cun lagi dari pengantin minggu lepas..keh keh.Pengantin berdua,harap maklum. hihihi.

Kaftan yang mak saya pakai tu ada cerita di sebaliknya. sampai 1 hari sebelum kenduri..order intenet.mak tak tido lena la kan,takut kaftan tu tak sampai .Bila dah sampai, mak aih..santekkk btul. tapi santekk bila mak yang pakaila.bila kami adik bradik ni sarung..buruk haih. pasaipa tatau. huhu..saya berkenan juga baju camni..tapi itula..buat masa ni tak bolehla..jenuh eh nak angkat baju bila nak nenen ali.
Klu jenis kaftan ni,saya berkenan yang macam ni..simple n anggun gitu.bleyla nk pasan jd ct ..hehe

souce dari FB yang jual kaftan mak tu

Sekarang ni,selain kaftan macam tu..saya suke jg t shirt cotton yang ada lobang. ^^.macam gambar-gambar di bawah.

patung ni pakai cantik kan


lubangnye pada inner hitam itu
source dari mumdreams

ini lagi satu t shirt menyusu feveret dari mumdreams.yang ni adik saya nisah beli sendiri kat kedai die kat Bangi
 
Pakaian di  mumdreams adalah sangat best dan harga berpatutan. Blouse & jubah pun cantik kat sini .Yang penting, ada lobang di tengah ..haha

kaften mak pakai tu hmm beli thru fb. ni LINK dia.

4 comments:

n a n i said...

serius chantek mak hg pakai. aku berkenan tp memikirkan ketinggian tak membenarkan, tpaksa lupakan hasrat nk beli...hehe

Mrs Hardlena said...

tgk tok mi pakai terus berkenan tau mmg santek sgt. tp kan yg alin perati klu mak ana pakai apa pun mmg santek.. :)

Diyana Zulkifli said...

nani:aku memikirkan nak selak sampai ke bawah kaki tu yg malas klu ali meroyan nak nenen tiba2 contoh mcm kenduri ka..haha.jenuh aih nak pjm bilik pengantin,nk nenen..keh keh

hardlena:hmm btui tu. kdg tu,apa yg mak beli,ana try.tp tk serupa jadiknye..aura lain2..haha

kak gie said...

Emmm, baju kaftan hanya sesuai untuk perempuan yang tak menyusukan anak...siksa kalau menyusukan anak pakai kaftan....tapi sekarang dah ada kaftan jenis berzip di depan untuk nursing mothers, cuma mahal lah sikit.