LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, January 31, 2011

hasil 1 tahun 3 bulan

setelah 'menternak' blog ni selama 1 tahun 3 bulan , akhirnya saya cash kan duit iklan.dulu saya ngat iklan ni tipu2 je.betul2 rupanya nuffnang bagi duit eh

tak lebatla

bolehla buat belanja susu ali mia 5-6 pek besar..ngeh ngeh

note: mia dan ali minum susu cap Dumex aje...^^

ramai dah cuti sempena CNY eh? lebih nampak korang..macam korang plak yang sambut tahun baru..haha.

laki i yang keja ngan cina pun  cuti start Rabu..hmm.* bini die dengki sebab Rabu keje lagi...:p


mia pun sambut CNY tahun lepas.tahun ni, nak cari samfu plak untuk ali..^^


4 comments:

transformed housewife said...

wah dh dpt cash out duit nuffnang. bestnye. knur punya tak naik2. penat menunggu ni. huhu

Ibu Iman said...

alahai rambut mia... rambut iman kalo diikutkan ibu masa kecik dulu xkn selebat ni... tp cantik la rambut mia... hehehe

ch@ said...

comel betul mia, rambut dia tu, alahai geram. pandai possing lak tu. petah tak dia bercakap kak?

Diyana said...

transformed housewife:hehe.saya pun makan tahun jg la nak mengumpul brapa kerat tu.keh keh

ibu_iman:rambut ikut tok dad mia ni..kinting.ehehe

cha:hmm skrg mmg becok pun.ntah apa dibebelkannye..haha