LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Thursday, January 27, 2011

percutian idaman

kredit to facebook star cruises
teringinkan? apetah lagi nak rasa gedix cam maya n fazura macam dalam pisau cukur bila nampak kapal cam ni..haha.

saya memang tengah melayari laman star cruises pun. nak cuba booking untuk bulan feb ni.

tapi macam pening plak tengok web derang. takpe esok sesudah subuh nak suruh en suami pegi cari tiket kat penang.

syiokla kalau memang kiterang yang nak naik tu..

tapi bukan kami berdua meh..

kami tolong belikan tiket untuk couple of the decade..sapa lagi.

mak ngan abah ..huhu

abah nak bawa mak nek kapal masa besday mak.

nak ituttt...^^

9 comments:

FrH said...

perghhh best gile .. nnt update harga skali.

mzhany said...

waaaa beshnyer.....romantik gitu abah diyana...

NoRaiNi aHMaD said...

as salam.. ermm..ada kwn kt peneng,cikgu juga,katanya dia dh p tnya kt starcruise ni, katanya makanan kt atas tu x dijamin halal. wallahu'alam. kalu dh ada pengiktirafan halal, alhamdulillah..teringin juga nk naik sama.. ;p
nnti p tnya, tanyakan skali eh. mana tau sekarang dh ada pengiktirafan halal ke..

atulhani said...

giler romantik bapak hang donat.. jeles betul aar..

Diyana said...

frh:skrg mmg ade pun promo bley naik utk 1 night aje.naik mlm,esok pagi berlabuh smula kat port yang sama. harga standard mcm harga bilik aje..berdua 1 room adele kot 200-300.

mzhany:haha.itula.jeles kan.harapnya suami saye mengambil contoh bapak mertuanye..ngeh ngeh

noraini:haa.klu yg pegi berlayar berhari2 tu,memang mnjadi masalah.agak klu yg naik 1 night aje,kene bawa bekal sndirik la kot...hehe.mak abah kite nak pegi utk 1 night aje.

atulhani:abah aku x romantik pun. sjk dah berusia ni aje,baru nampak romantik..anak2 dah besar kot kan..byk masa berdua semula mcm dulu2..hehe.

lily lotus said...

bestnya, romantiklah ur father...

Shikin said...

ana..naik la pi jauh sikit Mauritius ke Phuket ke..baru best,,jgn bawa anak2..pi haneymoon ulangthn ke 5 nanti.. bila tu?

transformed housewife said...

knur pun ada berangan nak naik kapal mcm tu. Tapikan hubby cakap, org tua2 je naik kapal ni sbb depa dah tak de kerja apa bolehla melancong berhari2 atas kapai ja. hukhuk

saya_arief said...

jom kite g naik kapal..
mau..?
hahahaha.