LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, March 8, 2011

cancel.hold.stop.

baru aje saya dan en suami gi survey peti ais baru.dan saya juga survey nak tukar tv baru. tak sabar btul rasa nak tukar sebab bulan okt ni saya dapat kutu.haha.

cancel semuanya berkuatkuasa serta merta.

treatment london weight pun, baru dok planning nak sambung balik cuti sekolah ni.ada banyak lagi sesi.

itu pun hold sampai jumpa 2012 nanti

shopping online.tabiat millenium ni walaupun secara kecil-kecilan...

harus stop dengan segera

terima kasih ye kawan-kawan

gembira hati sebab ada aura positif di sini

sungguh hati saya ni, sangat rasa psiko kalau nak pergi klinik desa

memang ramai nurse yang baik ,tapi jenis 'tak sekolah habis' pun ada. yang sorang dua tu la, buat sakit telinga.

saya dah buat kad merah biru kat private. folic asid pun dah start jadi rutin. buku merah akan saya buat.tapi nanti bulan ke 4 atau 5 mungkin. kurangla sikit dengar ngeng..ngeng..kat telinga.

private tetap bukan option utama saya. sebab saya suka team doctor di hosp alor star.

saya suka doktor-doktor tu saja.nurse kat situ ada yang saya takut.

minta maaf adindaku Ameng. aku tau bukan semua nurse mulut jahat. hang baik ja..^^

10 comments:

Halen said...

hehe.. otomatik semua nk kena stop pulak alahai.. london kira ok la jgk kan ble hold hold klu sw hampeh.. last2 bln 12 aritu expired camtu je 5 sesi huhu.. dh la bg tempoh 6 bln je.

BIONIC WOMEN said...

semoga semuanya selamat dan dipermudahkan illahi..
xper, dengan kelahiran cahaya mata nnti, rezeki akan bertambah2, dan masa tu leh ler nak tukar2 kan...

Diyana said...

halen:ha ah.london weight mmg pakej derang cmtu.klu preknen bleh continue after confinement.

bionic women:aminn.eily doakan eh same2.nervous jg ni sbnrnye..biler terlintas psl risiko.tp diyana kuatkan semangat after dgn penerangan doktor semalam. luv u la dr.chang!huhu..itu yg kate,nak dgr yg positif2 je tu..takut emosi trganggu klu sampai mende2 tak elok di telinga

eiNa said...

tahniah donat.. rezeki Allah..Dia tau yang terbaikk.. cyaiyokk..

kakak damia mesti pandai jaga adik2 nnt.. :)

transformed housewife said...

Diyana pregnant? Tahniah! Dah brp bulan ni?

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

kalo yana ter pregnant mcmni kan.. slalu ingat positif ja.. biarla org sekeliling jiran ke kwn tmpt keja ke.. misi ke..nak cakap apa pun..

pregnant mmg best..cuba tingat time bby tendang2.. time scan.. teruja kan..

tau tak ramai kat luar sdg / tgh berusaha nak dapat anak.. (kakak yana kawin 7 thn blum ada rezeki lagi)..yana pun dah ada sepsg.. kesian sgt tgk kak..

sbb anak mmg anugerah/rezeki tak ternilai dengan benda lain tau..

sedih nih..kecewa sbb buat upt(-).., bulan lepas mmg dah tak rancang apa dah.. tapi blum rezeki nampaknya.. bln ni ke pulun lain..
hihi..

take care ok.. hepi slalu

atulhani said...

bagus la LWM boleh sambung.. pas beranak kali ni, adjust balik bdn tu hehehehe.. skang ada alasan untuk jadi gemuk keh3..

Diyana said...

kak eina:tq kak.cptla jomla join donut..hehe

k nur:tq kak.baru confirm ni..:)

yanadzul:diyana suka.cuma terkesima dan terkejut sbb tak sangka tahun ni...;).Apapun, tetap bersyukur dgn kurniaanNya.

Diyana said...

atulhani:nasib baru buat sesi tk sampai separuh..haha.tp kene jaga diet jg aku ni..still kene jaga makan.aku kan masa mengandung ali dah penah kene diabetes

Dalin said...

kak diyana pregnen?? waahh!!! congrats!!