LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Wednesday, May 18, 2011

Rumah saye ada litar sepang


kalaule saya ni bujang lagi,mungkin mende pertama yg saya beli kalau dapat rezeki 'terpijak' ..kalau bukan henfon baru, tak pun ipad2 ke..

tapi bile timbang2 dgn harga ipad tu dgn barang2 anak2..dahulukan anak2 dulu la kan. dah tak yah pikir, car seat n stroller twin lagi haa beli sekali dgn pakej 'BMW' hitam mia ali ni..sama harga ipad.heh

jadi automatik la,rumah saya sekarang dah jadi litar sepang..nasib baikla,rumah saye tak sarat dgn perabot.sofa n meja makan plak ringan2 je..suka2 hatila boleh tolak ke tepi, tolak ke tengah..ehehe

6 comments:

ch@ said...

rumah kita pun macam litar sepang, mujur tak bawak beskal oni hari tu, perabot pun macam rumah akak punya simple. cantik rumah akak.

mila.ibunajihah said...

demi anak ..ipad tolak tepi ye..itulah kasih mak bapak ye dok.. adala mainan tuk adik beradik tu main bsama kan

transformed housewife said...

cantik dlm rumah DIyana walaupun simple

kinna said...

rumah saya pon ada litar sepah :))

n a n i said...

nape aku tidak berkeinginan utk beli hp baru/ipad walaupun statusku bujang..nanti aku nak pi sana naik BMW siar2 dgn ali...

Diyana said...

cha:hehe.akak tunjuk part yg nmpk cantik je la.yg part2 rumah serabut,malu eh nak uplod..haha.

mila:hmm..itula kan..;)

k nur:hihi. itu bhgn yg nampak cantik je kak..yg bhgn2 tak senonoh ,disembunyikan la dr penglihatan pengunjung blog..haha

kinna:hihihi..yeh...litar sepah ..;P

nani: oo ,ko bachelorrette yg berwawasan.apa barang beli ipad. ko tunggu yg lagi canggih..hihi