LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, June 7, 2011

cantik equals MJ?

ada member ritu buat soalan cepu gangsa pada saya.


kenapa selalunya mak janda ,kebanyakkannya cantik2?


eh?


klu tgk artis2,hmm memang betulla kan.


tapi pastu member saye tu tunjukkan fb kekawan MJ dia. dia kata,sapa kata artis je?


kedip2 mata saya,ha ah la..memang cantik2 sungguh.


korang tau kenape?


saye tak dapat nak mencari jawapan. bukan lelaki suke pompuan cantik ka?


awat tinggai depa plak ?huhu

p/s:korang penah tanye tak suami,'abang,saya cantik tak?' saye penah tanye.pastu en suami kata,'cantikkkk'. pastu saya kata,' tipu la tu..panjang semacam je..'.LOL


6 comments:

Halen said...

hahaha.. mcm dpt bayangkan je time ana tanya tu dan time alai menjawab. apa2 pun kita tetap cantik di mata suami wpun ramai wanita lg cantik di luar sana.

alin slalu duk puji abg ady ensem la itu la ini la lps tu tanya dia blk apsal dia susah nk ckp bini dia ni cantik. nak kena tanya cantik ke tdk baru la nk ckp huhu.. pandai kan lelaki berbohong konon nk jaga hati bini.

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

biasalah lelaki...masa couple dulu tak tanya pun cakap kita cantik.. bila dah kawen kena tanya dulu baru nak ckppppp...

n a n i said...

aku rasa ateng berpegang pada teori "pompuan ni kdg2 tak tau apa yg dia nak....dia nak laki jwb secara jujur or tipu utk sedapkan ati dia..to play safe, baik tipu je"...hehe

kinna said...

sbb depa gersang..(buleh ke ckp gitu??)
kwn sy yg MJ pun sgt melawa skrg..sygkan, patutnye melawa depan suami, ni suami dah tinggal baru nk dress up..

Diyana said...

halen:derang actually malas nak layan soalan ntah hapa2 dr kita.ihihi.

kina:keh keh.ade betulnya jugak tu

nani:aku penah tny ateng jg weh..dia nak kawin dua tak?dia malas jawab,tp dia tanya aku balik..aku nak dia bg jawapan jujur ke,nak dengar jawapan tipu? ahaha.aku soh die tipu jek,jgn jwb betul2..haha.haa tau takut laki sebut ade hati jg kawin dua.

kinna:wit.wit.gersang eh..tp itula,dah terlambat..:)

harnidahussin said...

ler..ingatkan MJ = Malam Jumaat...ngeh..ngeh..ngeh.. ;)