LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Friday, July 22, 2011

Ali Chu Kang

my chu kang ..;)


Selamat Hari Jumaat..:)

saya cuti dah rini..rasanye plan rini nak lelepak je rumah di samping cabut2 rumput dengan manja..larat ke?nak tunduk pun seksa dah sekarang...huhu

9 comments:

kinna said...

Ni kontraktor alam flora kat kontraktor buat rumah? aiseh, siap pegang penyapu..rajin, buleh buat menantu ;p

MamaIlhan said...

ni chu kang jr. sbb tu boot dia masih merah..nanti dh senior pakai warna kuning eh ali? hehehe...sama kes mcm aku baru cabut rumput sket kt pagar umah,bgn2 mcm nk pitam raser...huhuhuhu..tu x ngandung..lau ngandung..pengsan dpn pagar agaknya..('',)

ch@ said...

comel chu kang ni.
tak payah la kak, buat lelah je. nnt hari panas, pitam pula. kesian baby.

atulhani said...

eh saya dh komen tadi. hilang keeee??
comey la ali chu kang hang donat. boleh jadi bakal menantu ni hehehehe. well, aku pun rest je kat umah ri ni. demam lagi huhu

lily lotus said...

hihihi nak pinjam dak kecik ni boleh?

DrSinga said...

spender pakai tak tu??!!

Diyana said...

kinna:hehe.kontrak dgn alam flora ni si ali kenit..hehe.

mamailhan: hee.smlm la berangan nak cabut rumput tu.tp rini,tatau le camna lagi..tadi dok mengutip barang2 depa ni sepahkan pun..dah semput.

cha:huhu.itula..mula mmg berkobar2 sbb tgk rumput tinggi sangat..rini rs cam tak larat plak.


atulhani:eh.ade ke?besala blogger.kdg2 mereng sikit,ske2 je komen la hilang, entry la hilang..hehe.demam lagi atul?ciannye ko.take care ya.

lily lotus:bulih2 aunty.janji aunty kasi upah la

dr singa:spender tak pakai..tp mama tak buang le diapers.satgi cemut geget burung.haha

n a n i said...

gile ah...sapu sampah pun pakai necktie...kalo jadik CEO, aku tak tau pakwe aku ni pakai apa

cikpia said...

lorh!! awat tak habaq!!! umah aku nyer pipe tersumbat baru nie, jenuh cari orang... he he....

miss u donat!!!!