LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, July 25, 2011

O.R Quarter Chicken KFC

ade yang dah try?


kalau belum, saya cadangkan..angpa suma boh cili sos Life tak pun sos thai yang disediakan atas meja ja..


jangan sesekali tuang sos lada itam yang kfc bagi tu..


jujur dari hati:kuciwa sungguh rasa dia. paittttt[pahit]


tapi tataula kan,lidah saya ja kot rasa camtu..


slumber kadok je,tadi masa pekerja kfc  nak amik pinggan saya masa saya gi cuci tangan, saya patah balik..saya bisik kat adik tu


'tak sedapla,dik..'


:D

4 comments:

atulhani said...

KFC mmg tak sedap.. aku dah beberapa kali kecewa kalau makan kfc.. last time makan twister dia.. teringat tahun dulu2..masa kat matrix.. twister KFC tu la yang paling aku suka kalo gi KFC... skang ni.. hampeh.. kecik/sket.. pastu rasa pun tak sedap..


PS: tengah mengidam makan nandos.. huhuhuhu

FrH said...

serius???
thanks for the review!!

Diyana said...

atulhani:kfc skang makin tak menyengat kan..huhu

frh:maybe sbb aku setkan dalam kepala aku akan dpt rs macam black paper sauce kat secret recipe..itu yg skali rs kuah kfc punye ..huhu..trus jam kepala tu...tak leh terima.:(

kinna said...

mmg tak sdp la..dl ade dia kuarkan chicken chop skali..tak best lgsng..