LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, July 19, 2011

Rajagopal cakap,patriotik la sikit..



anak2nye la ..mamanye takde jersi khas ^^

bile lagi eh lawan bola? dengan Chelsea eh plak? Khamis eh?

good luck!

Go Malaysia Go!

8 comments:

n a n i said...

piece pesen apa la ali wei...

FrH said...

hehe comellll anak2 kau smua ada jersi msia. anak aku ada jersi arsenal jek .. :P

alaaa issue pakai jersi club masa ars / liv lawan msia pn nak keco .. bukan selalu pon depa dtg sini .. bg laa can sikit. btw, walopon kitorang pakai jersi ars, tp masa msia nk sumbat gol kitorang tetap sorak. so tak de beza kat situ :) lgpon ni friendly jek .. xpayah laa nak bising sgt. lain laa nnt lawan spore haaa tu mmg nak kene hempuk laa kan kalau g pakai jersi spore ;)

ehh terrremo plak aku huahauhua :P

Diyana said...

cik nani:peace lanun one piece..haha

frh:keh keh. ko emo ngan rajagopal ke ngan aku neh?LOL

Coffee Mama said...

Alololo...comeynya dua beradik ni :-)

FrH said...

aku emo dgn rajagopal. pastu aritu masa benda ni jadik topic kat hotfm .. nyampahhhh. haha.

nnt lawan spore we olzz pakai laa jersi malaysia puas2 :P (tp mak aku sporean, kampung aku pn kat spore, mcm mana tu??? :P)

mzhany said...

diyana, kalau hany dapat pergi kan, pasti hany pakai jersi malaysia. huh patriotik sikit, 90 minit sehari jer pun kan...hehehe bak kata rajagopal...;)

Bionic women said...

comel jer peace ali..hahaa.
papa dhiya ni pun duk kalut nak suh anak pakai baju kelantan. hahaha.

nak beli jersey chelsea leh x?? haha

transformed housewife said...

bab pakai jersi tu takpe lg. tapi hr tu ada yg boo pemain Msia tu mcm tak patut.