LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Thursday, August 4, 2011

Babah dan anak-anak



babah tercinta dah beli almari baru untuk anak2nye.


tingkat 4 [atas sekali] untuk Damia Aleya


tingkat 3 untuk Daniel Ali


tingkat 2 untuk ..? ok ,mama dah finalise nama untuk adik no 3.


Dhani Aqil 


atau


Danish Arif


nama simpanan kot2 yang kuar nanti gegurl


Dhiya Auni


atau


Dhiya Amani


yang ground floor tu?beli siap2 ada 4 aras, babah depa ade angan2 nak tambah lagi kot . 


ye ke?


 perjanjian takat 3 dulu naa. 


pasni kita pi lppkn, utk sesi family planning plak.


haha

6 comments:

..:: WiRdA ::.. said...

syok lah cari nama anak pempuan.. nama anak lagi..jenuh sket nk cari..nama Dhiya itu best.. boh je dhiya fadila pun boleeeehh

Halen said...

hehe.. beli siap2 utk 4 org anak.. muat ke tu baju depa semua sorang sekotak je. nasya beli yg plastik tgkt 4 tu pun semua baju dia je. seluar lain baju lain gaun lain hehe

Dalin said...

waaahh... dah ada nama sesiap... hihi.. Baru semalam mimpi Kak Mia n Ali.. bawa derang jenjalan.. geram nyee!!

ch@ said...

wow dah ada nama. kita juga masih terfikir-fikir ni. pinjam nama la satu, hehehe.

Diyana said...

wirda:hmm tula,mati kutu dgn nama anak lelaki..letak dhiya fadila nnti,jd penyanyi plak ..hehe

halen: ana memang slaloo update almari depa..slaloo bagi tinggai yg dalam tu,yg betui2 terkini. yg lain,suma dah let go tak pun bg pd anak najah. budak2 kan cepat besaq..pakai berapa bulan, dah kene beli lain. kalau letak asing2 mcm alin buat, jenuh..penuh bilik dgn almari depa sahaja. mak papa depa lagi..baju berkoyan2..hehe

dalin:hehe.siap mimpi tu,dalin kene jumpa juga depa one day nanti.:D.

cha: haa.bulih2,sila2..hehe. nama2 tu akak yg finalise sorang2,tak tanya pun lagi papa depa.hehe.

kinna said...

seb baik dia beli almari 4 tgkt..kalo 10 tgkt?? hehe