LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Sunday, October 2, 2011

berat macam yo-yo

kawan sekerja tag gambar ni di fb. gambar paling jujur tentang diri ini pada ketika ini.hahaha
hampir mencecah 88 kg gitu....^^

dan ini profile picture saya di fb. ini kunun-kunun muka bangga la kan sebab berjaya menurunkan berat ke 67 kg.
 apasal letak gambar ni?

itu maknanya saya tak sabaqqqqq sangat nak beranak-berpantang-bersauna-berlondon weight kembali.

Samantha!! u tunggu aa..i ada sesi dengan u lagi 8 sesi lagi tau

korang cam saya tak,ulang tengok gambar perempuan bulat baju oren di atas tu banyak kali? macam Doraemon kan? hahhahhahaa

6 comments:

transformed housewife said...

lps ni insyallah boleh turun balik.

mzhany said...

ololoooo, tapi gambar ke2 memang mcm puasnya, bangga gituh...;)

FrH said...

xpe donat, byk masa lg utk slim. pasti boleh!! good luck :)

zeta said...

pasti boleh kurus punya..sblm2 ni pon kurus balik kan lps bersalin..jgn jd cam i sudahh..hahaha :p
Chaiyok2..

n a n i said...

manade doraemon kaler oren...hehe...8 sessions lg?konpom la leh tiptop lepas 8 sessions tu...

azzamoro said...

bulat giler perut kau donutttttttt. mmg betul la anak lelaki. teringat masa aku pregnant alyff dulu. bulat gile