LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, October 11, 2011

Bullsh**!!

2 hari lepas, en suami ada baca 1 pamplet dari satu bank tu


terang2 tulis kat situ 'untuk kakitangan awam' dan 'interest 3 point something2'


lepas tu kan, tak semena-mena keluar dari mulut dia..


bullsh** !!


ah hoy.marah nau nampak


saya tau,bukan en suami sorang berperasaan sebegitu.


ramai lagi di luar sana rasa macam en suami rasa


tambah2 lagi lepas pengumuman belanjawan hari tu..


janganla marah kami ..wahai penunggu gua..[haha]


nak wat camna kan..gaji awok guna duit kome semue le..


kalau kome tak bayar tax,mane awok nak dapat gaji...


huhu

2 comments:

mzhany said...

huhuhu...nak buat cmno kan...

n a n i said...

awok sokong emosi incik ateng....haha...tapi awok belum pernah keluar statement cam incik ateng lg...