LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, November 28, 2011

lppkn

tadi saya call lppkn cawangan alor star


ingat nak buat appointment


tak tanya banyak,trus2 cakap saya nak amik implanon


nurse cakap,harganya agak mahal.


saya cakap, tak pe. saya dah tanya kat hospital swasta..lagi double harganya dari yg lppkn offer.


ok la, rm 325 untuk 3 tahun. kan


inject 2 bln skali,cam malas.


makan pil, cam tak rajin.


harapnya,sesuai la saya nak guna implan tu

4 comments:

littlehumblelynn said...

implanon mmg ok
tp yg x ok....period dtg kerap sgt dlm sebulan tuh...

ch@ said...

now, kita blm bertindak lagi. akak dah buatkah? kita rasa ambil pil kot. mana tau boleh menaikkan berat bdn kita ni.

DrSinga said...

period haywire biasanya awal awal tu..
lepas tu biasanya tak datang langsung..

ok lah..jimat .. tak payah beli pad

Ida Shaklee said...

takut sikit sebab dengar ada effect gemuk bagi sesetengah orang. yg sedia slim, maintain ja la kot. sebab kak ipar maintain ja. baca pamplet dia ja la yang kata side effect tu.