LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Sunday, June 24, 2012

i'm back

Hi morning.. rindu tami sumee tak???ahaha lame kan saye tak hapdet blog.fuh fuh penuh bersawang dah ni saya ada je di alam maya ni.tapi sini jarang masuk, ntah.rasa macam mati akal pulak nak buat karangan di entry.lagipun kisah hidup saya camtu ajela..kisah cikgu sekolah yang anak kecik berderet2...haha 

Dengan bff ku , Atul masa atul mai Penang..nasib sempat jg haa jumpe walaupun sekejap
 
Jumaat baru ni, JJCM dengan adik2 saya without husben masing2...gile gigih teruk...haha.
Kenal lagi budak ni? Dah besar the kecik one sorang ni. 8 bulan dah umurnya. dah pandai duduk,dah pandai demand.gigi dah 2 batang

Mia Ali Affan bergandingan dengan Sara(anak Nisah,adik no 3) dengan Echa(anak Najah,adik saya no 2)      
Last but not least, Mia dan Ali...makin banyak akai...hihi

7 comments:

Liz Rohaizat said...

fuh, lama tak update. hehehe... dah boleh mula tempah telekung tak? aritu ada member nak, saya suruh dia masuk blog awak

atulhani said...

salam.. baru perasan hang dah lama tak update blog kekeke. sebab rasa keep in touch aje sampai blog dilupakan.

terima kasih kepada whatsapp dan instagram kekekkeke...

wei bila affan tumbuh gigi. tak habaq pun...

AIN NAZRI said...

memang rindu pon kat budak 3 org ni.. rindu gak ngan mak diaorg.. hehehe.. rerajin laa update kak.. kot2 ada resepi best2 ke.. resepi tuk baby ke.. leh share share.. hehehehe

Diyana said...

liz:hmm..aah..minta mmber contact direct mak pun tkpe.

atulhani:eh..awat rs mcm dh habaq eh?haa...skang nenen je,die kacip mulut die...aduila...huhu

ain nazri:itula...tgh mengumpul kekuatan ni update slalo mcm dl..skang byk dok instagram je..haha

transformed housewife said...

welcome back. takpe slowly update balik.

lily lotus said...

makin besar memang makin banyak akal :) itulah yg best, hehe

Rohani Hashim said...

Diyana,waa sronok nya. Slrg ni makin buk akai makin gigih la keluar ke mana2 kannn