LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Saturday, August 15, 2009

~Al kisah ..1~

Al kisahnya ,saya n en suami idakle plan nak ke Port Dickson pun utk celebrate our 2nd anniversary..kami suami isteri ni bukan reti celebrate2 hape..hatta sambutan besday.haha.



Kebetulan,abah saya ada meeting kat Tiara Beach,Port Dickson..



Kebetulan juga, saya n en suami memang on the way nak ke Uitm Shah Alam jemput adik no 4 saya,Tehah ..sebelum kiterang patah balik ke Upsi nak rai konvo adik no 3 saya,Nisah [brapa byk adik daaa..hehe,saya ade 4 org adik]. Kiterang janji je dgn my parents nak jumpe trus kt Shah Alam je, sblum patah balik ke Upsi..tapi...



Tetiba malam Selasa tu ,saya terfikir sumthing n trus bgtau en suami..'apa kate... kite bertolak awal ,jgn pagi Khamis..kite bertolak malam Rabu ,dah alang2 cuti Khamis tu..kite tak yah gi amik Tehah dulu, kite lajak gi PD..lgpun sian kat mak sorang2 ,abah kan meeting 3 hari tu..' ->ayat menghasut...haha.

Hehe,hasutan berjaya..and finally, tak semena-mena kiterang berada di Port Dickson hari Rabu tu..

Sakanla anak mama sorang tu main air..hmm.


Dengan Tok Mi lepas dah penat main air..
Bukan die reti takut minah sorang ni..walaupun ade riak cuak kat muka Damia, tp maintain tak nangis..haha


Kay..kay..dah bley control gayat..uu..ape tu?bestnye kolam renang besar gile..



Damia, mama and Tok Mi main air




Damia, mama and papa main buai pusing-pusing





Papa, jom aa naik gelungsur..


Eiii, sejukknye..


Best betul environment kat Tiara Beach tu..punya la banyak kolam renang, ala2 water theme park dah pun..lain kali bulehla pi lagi..hehe





2 comments:

Intan said...

Ha ha...cute tul gambar damia kat buai tu..."cool" je dia ngan spek itew :)

Diyana Zulkifli said...

hehe,itula..minah sorang tu mmg cenggitu..kkdg tu tkde reaksi di muka die..