LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, August 17, 2009

BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST-Looking for Beautiful Prince and Princess


Saya masuk contest lagi.Hehe. And kali ni, anjuran meamyra. Contest ni bermula 11 AUgust dan Berakhir 31 August ini.Banyak hadiah-hadiah menarik yang disediakan untuk para pemenang..

Best juga contest ni ,mesti ramai baby comel yang join nanti.hehe


Syarat for this contest, antaranya mesti sertakan gambar baby and gambar baby dengan ayah or ibu. So, saya sertakan mengikut syarat ye mommy zara!:) Gambar bertiga ni..diambil kat masa kami tengah ronda-ronda kat Tasik Darul aman, Jitra



And gambar Damia ni masa Damia umur 5 bulan rasanye..masa kenduri nikah Mak Ngah Najah bulan Mac 2009.

Info my Princess:

Nama diberi: Damia Aleya Bt Khairul

Umur:9++ months




Mari ramai-ramai kita memeriahkan contest meamyra a.k.a Mommy Zara!!:D
Pada sesapa yang berminat nak join, klik aa banner contest ni kat sidebar blog saya ni..
sekian terima kasih




5 comments:

halen said...

aiyokkk.. ader contest lg ker. abis la berjangkit virus join contest hahaha

Intan said...

Aloo cutenya bb damia nie...gud luck ye sayang :)

nornilia said...

akak nak tanye..bile kita jd follower blog org lain...camne nak bagi link kat blog kita...

Diyana Zulkifli said...

hmm, edit kat setting blog kak.ade option nak display link dlm blogger.com atau tak mo display..

hmm,eh btui ka?ade sape bley make surekan..saye pun bkn reti sgt..hee

Mea Myra said...

haluu.. mommy zara dah terjah sni k... gudluck dear!