LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, August 4, 2009

Romantic & Loving Couple Contest




Nama peserta & pasangan : Nur Diyana Bt Zulkifli & Khairul B Diman

Tarikh kahwin : 18 August 2007

Anniversary pd 2009: yang ke- 2

1st of all,nak inform pd penganjur contest,mamatisya yang gambar saya n en suami ni takde kene mengena dgn gmbr contest mamatisya yg kat sidebar tu yek walaupun posisinye lebih kurang aje. Gambar ni dah diambil lama dah,2 tahun lepas.hehe

Kisah di sebalik gambar:

Gambar tu diambil pada bulan Disember 2007.Gambar ni,adik bongsu saya yang amikkan masa kiterang ramai2 dekat UMS,sabah.Jangan tak tahu,kat UMS tu ada port baiknye untuk berdating2an..di tepian pantai..romantik gitu. So,kami pun tak lepaskan peluang.
En suami orang BEaufort. Masa tu, baru aje 1- 2 hari selesai kenduri menyambut tetamu kat Sabah..so kirenye masa tu,jejalan cari pasal ajela kami suami isteri..baru kahwin la katekan.hehe.


Hmm,hehe.saja2 masuk contest ni memandangkan anniversary kami suami isteri pun jatuh pada bulan ogos..kejap je rasa,tahun ni dah masuk tahun kedua. Anak pun nak masuk dua...rejeki2..Alhamdulillah. Contest ni dianjurkan oleh MamaTisya bersempena anniversary ke-3 nya bersama hubby tersayang pada 18 Ogos nanti[mamaTisya, kita boleh sambut sama2 tau..hehe].Marilah bersama-sama kita memeriahkan MamaTisya punya sambutan anniversary dengan contest ini..


Kay,mamaTisya..saya dah link kan blog mama dalam bloglist n copy Romantic & Loving Couple Contest picture kat sidebar. Hope adale chance dapat hadiah.haha.


Check list:

1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower -DONE
2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar -DONE
3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima) -DONE
4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye & bkn byk2 gmbr di edit dlm satu frame) & sertakn details spt berikut:
Nama anda & pasangan
Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni
Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu -DONE


5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified) -DONE


6. Bila dah siap, tinggalkan link di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang. -DONE

6 comments:

arshad said...

nice blog ilike u

Gieyana said...

Salam kenal..kita pon joint gak contest nie..all the best yer..:D

eiNa said...

donat, kta nye annyvesary dekat2 kan?

atulhani said...

rromantiknya.. i jeles la.. hehehe

Diyana Zulkifli said...

kak eina:hmm,a ah kot.kak eina pun nikah ari yg sama kan masa tu?

gieyana: ek awak join jg ye? gud luck ..:)

atul:ala..jeles mendenye..ang pun tk lama lg.hehe

mama tisya said...

ok good luck..

sama ye anniversary kita cuma kita yg ke3..u yg ke-2...happy anniversary in advance to u & hubby