LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, August 3, 2009

Funniest home video

hehe, ceh..cam apa lagi tajuk entry ni..takdela,kali ni saje nak share video Damia tengah try makan jajan manis yang mak ngah Najah suapkan. Jajan Tok Mi beli dr Beijing..gitu...haha

Siap ada bunyi2 lagi...Damia buat bunyi tu rasanya sebab jajan tu manis sangat kot..dramatik btui. Vid ni panjang tp en suami dah edit lain...kang habis semua orang tak paham,dengaq kami speaking Kedah.haha

video

3 comments:

jetsetter said...

Hi!!
:-) Dah besar la Damia!Igt lih jumpa kt Langkawi! sekali taklih gak tgk Damia...bila lah agaknya kan kita nk jumpa ni!
Nway congrats 2nd pregnancy! Harusla excited kan :-)

Diyana Zulkifli said...

hmm a ah fadd.donat agak..exicted la juga walaupun dah kali kedua.heh.

itula..ritu tu sbb baru start mabuk,so my hubby tak kasik pegi langkawi..huhu.tkpe,murah rezki,pjg umur bleh jumpe lg..:)

Dalin said...

wahh? cane boleh terlepas vid ni? geramnyeeee..!