LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Saturday, August 1, 2009

Damia posing

Cuba teka kenapa Damia tak mengamuk or tarik2 cekak bulu2 atas kepala dia tu?? Sebabnya...dia bukannya perasan pun ada cekak tu..rambutnya pun dah berat atas kepala..hihihihi. Suka posing rupenya Damia ni..spec mata panca sitara tu dia pakai sepanjang petang, konon2 vogue la tu..heh



Damia and mak lang Nisah on the way balik dari Alor Star. Posing habis dengan spec baru dia tu..
Eii, senyum getek...nak ngurat sape tu cik kak oi?

Ni masa dalam perjalanan nak pegi ALor Star

9 comments:

d i d a said...

ai sat ja dah besaq dah anak hg tu no...

atulhani said...

tu la.. cam cepat je budak2 ni membesar. Aku tak dan lagi jumpe damia huhu

MamaDamia said...

doa2le aku bley pegi kenduri ko ujg thn ni..huhhu.

azzamoro said...

cutela damia.. lame dah tak jumpe. bile boleh jumpe nih..

norlilasamad said...

Diyana,
TQ sebab follow blog Kak Lila. Sejak dlm proses bersara awal ni, K.Lila ada kat rumah aje. On MC. Doktor dah tak bagi kerja lagi. Full time housewife lah jadinya sekarang ni. Nice blog, Diyana... Congratulations for your 2nd. pregnancy!

eiNa said...

aira buh sepit cotet halus pun dia leh rasa.. pasai ghambut dia nipiss n halus.. :P

Diyana Zulkifli said...

azza: itula..bile lg la aku nak turun kl..ade jg ni berangan di hati nak road tour ngan ateng pi sampai johor sane..rindu beb bt pht.huhu

kak lila:tenkiu.hehe.lepas jg rindu ngan kak lila bile baca blog akak ;)

kak eina:rambut damia tu,donat nak trim tu..lebat sgt..sampai berpeluh dia kadang2 tu..sian.

nornilia said...

peh...rambut damia macam afro...hihi...Hadif pun rambut pjg da..nak gunting seksa....

halen said...

hamboiii..bkn main lg anak dara sorang ni yer..