LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, August 4, 2009

Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest





Nama & pasangan : Nur Diyana & Khairul
Nama baby & umur : Damie Aleya & sekarang ni berumur 9 bulan
Gambar diambil pada: around bulan Mei 2009 dekat Plaza Sentosa ,Alor Star
Kenapa pilih gambar ni?- haha, gambar ni dipertaruhkan untuk contest ni disebabkan saya admire sangat rambut gulung2 Damia masa ni...gilenye bergelung.Dah le dengan memek muka nakal tu..[hehe,ade ke mama admire anak sendiri..?]
Terima kasih kepada penganjur contest ,Puan Intan Marliana kerana jemput saya join contest best ni. Pn Intan anjurkan contest ni bersempena dirinya yang tak lama lagi nak join mama club macam yang lain.hehe, mesti excited kan Intan. Saya doakan awak berjaya menempuh saat2 kelahiran nanti dengan jayanya...:).
Kay, done another entry for today.hehe[gile takde keghoje saya sekarang ni...]

6 comments:

atulhani said...

rajinnya masuk contest... aku geram betul dengan rambut damia ar..

Diyana Zulkifli said...

serabai kkdg tu.malam ni aku ikat rambut damia..dah le tak sampai nak ikat wat 1 ponny tail je, jd kene byk getah rambut ats kepala dia..buat byk ekor.haha.
atul,nnti aku upload gambar damia dengan gaya klasik..haha.

Intan said...

Intan mmg dulu mengidam kalo anak pompuan kalo boleh nak rambut nya curly sikit...Tapi arissa lahir ngan rambut lurus still suke jugak...he he he.

Intan pon dok "admire" anak sendiri gak, ok aper suke kat anak sendiri. Kita yg mengandung kan dia mesti lah kita yg menjadi "peminat no 1"!

Damia so cute and adorable dlm picture tu, gud luck to u diyana :)

intanloveamir said...

hye mamadamia...

penyertaan anda mencukupi syarat2 yg diminta...
thanx coz join this contest...

*ur daughter very cute...;)

gud luck!!!

Ibu Ayra said...

gudluck utk this luvly family...

Diyana Zulkifli said...

timasih intanloveamir,harap2 ade rezki dlm ur contest.hehe

kak ros:makaceh..;)