LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, November 23, 2009

Potong ke tak potong?

ni bukan iklan p1 wimax broadband hokeh?hehe.

ni pasal satu 'masa elah' negara ..

pasal rambut Damia..

dulu,saya pernah berniat nak gunting je rambut anak saya ni.Kasik hilang kerinting die tu..

Tapi, kadang2 rasa sayang..

And kadang2 rasa kesian tengok Damia dengan rupa begini...




Jadi,pada pandangan korangla...perlu ke diPOTONG rambut Mia ni?

10 comments:

Lin said...

ala..sayangggnye nk potongggggggggggggg...
jgn laaaaa..huwaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

klu nk potong gk..potong depan jek..jgn kasi cucuk mate..

Ibu Ayra said...

diyana, kak ros rasa kalau potong pun ok...kasi nipis sket... mana tau nanti yg naik pasnih lagi comel n kemas... sian gak kat damia berambut afro gaya gitu... walaupun ikhlas hati cakap, mmg comel rambut dia...satu dlm berjuta...

eiNa said...

trim sikit la donat..jgn bg kena mata... rambut anak buah k.eina cam tu gak dulu, mak dia kena slalu ikat..or sepit supaya nampak kemas.

Bu' Siken said...

potong...potong...potong...macam iklan wimax daa..tapi nanti habis lah identiti anak hang donat.berkurang comel dia.dah macam anak dara.auuuww..kalau potong,make sure hg simpan belen rambut dia dalam album hokey!

-yani- said...

donat,
jgn lah potongggg
sayang tau
bg lah damia pakai cekak rambut

Diyana Zulkifli said...

saya rs la kan nak tunggu dl lg sengah tahun,nak tgk camne jadinye rambut minah ni..

ui,siken..simpan dlm album?ehehehe.. idea bernas tu.mane tau besau sikit,kerinting tu hilang trus ke..bleh tnjk kat damia nnti2.

atulhani said...

pada saya, selagi tak mengganggu dia.. takyah la potong.. tapi kalao mata dah tertutup, makanan pun campur rambut skali coz rambut asyik masuk mulut, better potong sket..

Intan said...

Tak yah lah potong rambut belakang tu but maybe leh kasi nipis sikit and rambut depan tu pontong pendek sikit dah...sayang ooooo!

Eliza said...

bia panjang jd taylor swift. hehe

halen said...

haaa potong jer.. kita tgk mcmana pula rupa damia klu dh potong rambut ni.

last week jumpa sorang bdk ni sebijik mcm damia. muka sama rambut keriting. abg ady pun ckp uishhh mcm damia laaa.. comey gitu.