LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, December 1, 2009

mama mia

Camat hari raya aidil adha aunty2 sekalian..tahun ni Mia raya umah tok mi kat Jitra [again..hehe]. Nenek sabah gi haji,itu yg kene raya ngan tok mi..:).Tahun depan baru Mia balik sabah bawak balik adik sekali..hehe

Raya kali ni, kiterang 'close our house'.no open house,no lawat melawati except melawat keliling bandar aloq staq..sumanya atas kehendak Paksu Mia, en ameng. Adik saya ni baru berjinak2 dgn dunia potograpi. Mangsa dia tkde orang lain la..kakak2 nya yang gebu2 ini la..haha

Panas terik tu time kiterang tadah muka depan Masjid Zahir tu..adeila..tp takpela..janji bleh bergambar..

Hmm,layan ajela gambar yang ada..banyak lg sebenarnya,tp malas la kan nak upload bebanyak.















Tengok..tengok..suruh berdiri,mia wat2 muka cuak..gayat lagi minah ni nak berdiri








Mak n anak2 pompuan n cucu sulungnye..


Ehehehe,ni gambar kenangan time peknen untuk saya n adik saya, Najah. Kiterang due selang 2 minggu aje. Doa2 tak serentak la..sian mak saya..nak terkejar sini sana..hehe

9 comments:

Jiey^Mien said...

bestnya sama pegnen ngan adik!
sweeeettt..
=)

Intan said...

Uiiit comel bangat gambar no 1 and 3 tu!!!

Geram okeh :D

Bestnya tgk diyana dan adik u peknen...hu hu. Doakan ye Intan dapat conceive balik ni.

Mila_ibu najihah said...

wahh..family ceria nih..semu kaler hampir2 sama lak tu.. :) mia tu..paling cute!..geram taw..

Diyana Zulkifli said...

jiey n intan : itula..kelakar pun ada..sbb kkd tingat time kecik2 asyik gado ngan adik..dah besau, gado jg,'gado' sape nak bersalin dl..hehe

mila:hmm,hehe.makaceh;)

azzamoro said...

wah dah lame tak jumpe damia. dulu baby. skang dah anak dara. hehe

Diyana Zulkifli said...

aza:ehehe, itula aza..damia mmg nmpk cam anak dara dah skang..cuma jalan je tak pandai lg,baru dok bangun jatuh.heh

Ibu Ayra said...

bestnya kalau ada sedara yg jadi photog... sure semua gambaq cun melecun....jeles tau...

halen said...

hehehe.. happy go lucky je fmly kowang ni kan. syok lg tu dua2 peknen..

Diyana Zulkifli said...

halen: hehehe ;p