LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Monday, March 29, 2010

Gila Gila Remaja




First time, adik bungsu saya si Ameng ni membongkar rahsia pada mak saya yang dia ada awek,sepantas kilat keempat2 orang kakak dia pun dapat tau.Biasalakan, 'broadband' mak i kan laju..hihi.


* Masakla ko,Nana kena buli ngan kami berempat..^^


Alkisahnya, pertama kali saya dapat tahu adik saya ni ada awek. Saya gelakkan dia.


Ang biaq betui,meng...kecik2 dah ada marka.Hahaha.


x cuse me?Kecik lagi ka? Hang pun,dulu ada pakwe...


Nahh, mati di situ usikan saya..^^


To Ameng & Nana,


Perjalanan hidup masih panjang

Kejar impian , kejar cita2

Pada masa yang sama..

buktikan yang cinta anda berdua bukan cinta monyet,bukan cinta king kong..^^


Saya tahu perasaan dieorang,bila ada sumber inspirasi masa belajar dolu2..:)

uhuk2,itu dulu...dulu lama dah.

Sekarang, ini aja sumber inspirasi saya.

Muah3x.




6 comments:

Ibu Ayra said...

hohohoho, sekali pandang mcm nak kenai...dua kali pandang memang kenai... Nana nih jiran setaman dengan mama kak ros kat jitra... hihihi keciknya dunia... (adik kak ros pun nama Nana... kalau tanya si awek adik diyana nih, dia mesti kenai 'kak long nana anak makcik yah)

Diyana Zulkifli said...

la,hehe.ya ka?mama kak ros dok tmn rs syg ek?si nana ni jiran aunty dewi..kak kenai gak ke aunty dewi.btul2 kecik tui dunia..hehe

nanawynnejones said...

hahaha.ni jejak kasih niii!
ya baik!simpan elok nasihat kakak nihh!:)

mood : tersipu2

Ibu Ayra said...

bukan taman rasa sayang tapi tmn bunga raya... ya, makcik dewi rosnah...pengetua smk bndar baru darulaman... setaman ler dgn mama kak ros... rumah nana tu sederet ke btoi2 sebelah ngan rumah m.cik dewi tu... umah depa dewan surau...rumah mama kak ros belakang sket, bersempadan dgn tmn permai(taman sebelah tu)....

Mila_ibu najihah said...

comel bakal adik ipaq...hehehe...

Diyana Zulkifli said...

ibu ayra aka kak ros:eh,salah taman plak..hehe.

mila:nana!dgr tu?malu le tu..:p