LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Tuesday, March 2, 2010

Lelaki curang IQ rendah

Satu kajian terbaru mendapati lelaki yang gemar menipu isteri untuk menjalin hubungan sulit didapati memiliki tahap kepintaran (IQ) yang rendah, lapor sebuah akhbar semalam.

Pakar psikologi evolusi dari Sekolah Ekonomi dan sains Politik London yang mengetuai kajian itu, Dr Satoshi Kanazawa berkata, teori evolusi mendapati lelaki yang bijak dapat menyesuaikan diri dengan perubahan normal kehidupan masa kini yang menghargai kesetiaan dalam hubungan seks.

Menurutnya sepanjang sejarah evolusi,golongan lelaki memang diketahui mahu mengamalkan poligami tetapi itu semua telah berubah kerana lelaki sekarang menganggap kesetiaan sebahagian daripada pembangunan sahsiah diri mereka.
.
.
.
.
.
.


Berita lanjut ,carikla Kosmo hari ni..saya copy paste je dari Kosmo tu.

*takdenye orang laki saja nak cari 'masa elah', klu depa panjang akai

Klu pikiaq nak seronok, memang depa buat.

Klu pikiaq bala yg nak datang,kenala beribu2 kali depa pikiaq.

Bak kata en suami ..‘Sorang pun ...macam2 perangai..’...

Heeee.....

*Ini adalah hasil carian google. Ikutkan nak google gambaq Tiger wood ,tapi cam menyemak blog je klu letak gambor lelaki 'rendah IQ'..hek hek hek

pepun, saya sangat suka nengok picas di atas, loving couple eva..;)


6 comments:

Mila_ibu najihah said...

sgt setuju mama damia.. n i like that lovey dovey couple too..romatica 4eva, 70+ weii,masih fun n loving lg

atulhani said...

aku tahu hang fanatik che det... anyway, aku agreed la yg depa mmg sweet couple lagi.. hehe.. tgk tu wife dia wat peace kat belakang hehe

lin muhamad said...

betul aku pun suka..nampak romantik je kan?comey jek.

Diyana Zulkifli said...

mila:hmm,hehe.btul2.

atul:heh,tau tkpe :p.

lin:hihi,sgt2 cumill!klu boleh tu kan lin,kite pun doa moga bley macam tu sampai ke tua kan dgn hubby kita kan?;)

saya_arief said...

comey seyh pics DR.m itu.

Diyana Zulkifli said...

saya_arief:itula..comel sgt kan?;)