LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Saturday, April 17, 2010

Saya tahu korang pikir apa

Bukan adik ali meh.lol


Ini adalah bukti Mia sudah tercipta. Anak sulung kan, tau2 aje +ve pregnant, sampai 2 kali buat test. excited kemain. Tido pun sambil senyum. hati pun bunga2 spjg hari. Saya siap simpan lagi menda alah ni.



Ali punye?tak dak. Sebab lepas tahu resultnye dulu..saya ala2 panik gitu. Trus ditongsampahkan.hoho. nyesal la plak buang. Klu dak,bulih simpan buat kenangan.



Tali pusat anak ,ada tak yang simpan? Saya masih simpan untuk kedua2 anak saya tapi idakla nak framekan bagai..padahal masa bujang dulu,siap berangan nak amik gambar anak hari2, nak simpan footprint anak la, nak tulis diari ttg anak hari2..tapi satu hapa pun saya tak buat.*terukkan?ntahla makin lama kawin ni,makin kurang plak feel sentimental saya ni..ikut papa depa dua ni la..huhu.

6 comments:

atulhani said...

nanti aku nak simpan gak ler wat kenangan.. hehe

d i d a said...

uit nasib baik le hg bg idea utk simpan upt tu...aku pun nk simpan jugak la...hehe

temp. housewife said...

knur tak de pun simpan alat tu. dua2 anak buang. tali pusat simpan la sbb org2 tua pesan.

Diyana Zulkifli said...

atul:hmm,simpan2.sentimental value tu..;)

dida:hihi.simpan jgn tak simpan.

knur:suami sayenye tali pusat pun, ada lg.mak metua siap letak tarikh lg.sayenye..mak saya tak simpan.

iEfa said...

mee too still got the tali pusat :D tp takdeplak pegency test...tk tepikir :p

nwey mase g langkawi i ade buat wax tuk foot ma doter...so dier besar t bleh tgkk..skrg tk tunjuk pon kt dier...tau dier rosakkan nanti :D

FrH said...

aku tak simpan 2 2 .. haha.

tapi gamba stick pregnancy test tu ada la..

yeah, sentimental balue kan .. sbb tu aku buat blog khas utk anak aku :)