LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin

Sunday, April 18, 2010

Mia bam bam , Ali bob bob

Kadang2 bila saya tengok mood Mia baik aje petang2 tu, saya akan bawa dia ke sekolah bila ada aktiviti kokurikulum. Saja kasik dia bergaul dengan budak2 sekolah. Lagipun,boring aje asik sembang ngan saya je. Nak main dengan Ali pun ,Ali kecik lagi.

Bukan main seronok Mia bila jumpa ramai kakak dan abang di sekolah. Sampaikan tak mo balik..lol.


Masa assembly ni..memang kelakar. Tengok ajala tu..bukan dia tau takut. Siap ronda2 habis satu perhimpunan .



main badminton dengan kakak kakak . Sibuk aje dia nak pegang raket.hehe



Yang ini pulak, Mia tengok abang kakak main bola baling. Punya excited,sampaikan dia lari ke tengah padang ligan bola..penat weh nak mengejar.


Itu kisah Mia Bam Bam. Ali Bob Bob pula sekarang dah 2 bulan. Dah pandai sembang sembang Bahasa jerman.



Bila Ali mandi, Mia pun nak mandi..senget jugaklah mama ni..nak kendong si bam bam sambil nak mandikan si bob bob .^^


Si bob bob dapat la injection satu masa gi check up minggu lepas.

8 comments:

atulhani said...

donat... tempat mandikan ali yg warna hijau tu mcm menarik je.. cam senang sgt nk baringkan ali.. beli mana? aku tak pernah tengok hehehe

temp. housewife said...

geramnye tengok pipi Ali. tolong cubit sikit. hehe

Diyana Zulkifli said...

atul:giant ajo.rm18.aku anak dua dah tp tak pandai nak pegang baby lagi.jd mende tu mudahkan aku la.senang weh pakai menda alah tu..takdele seriau sgt leher anak masa ni kan lembik lg.

temp housewife:hehe.ok2.nti saya cubitkan..:)

d i d a said...

donat, aku pun nk jugak la tmpat mndi cmtu..kira letak je la ek depa dlm tu..x terbalik ka?

lin said...

kenala gelaran nama anak2 ko..bambam bob bob..comey :D

Halen said...

wahhh 2 org ni dh jd bam bam bob bob yer ekeke.. syok la damia dh ade adeq nk main kan.

iEfa said...

sgt comey rambut mia ikat tgi2...hihih

Diyana Zulkifli said...

lin:keh3x...itula..bambam bobob..:P

halen:nanti adik nasya pun akan menyusul..insya allah.

iefa:tinggi2 ikat,mcm org baru lps pantang ..hehe